Logo

Event

Håll koll på våra event!

Här kan du läsa om olika event, seminarier och träffar som vi eller våra samarbetsparterns anordnar. Saknar du något event eller vill tipsa om ett bra tema eller föredragshållare?

 

Tipsa om event här

 • IT-forum
  Framtidsresan 2049 Onsdagen den 30:e november bjuder Compare in till en förmiddag av kompetensutveckling, diskussion och inspiration. Varmt välkommen på Framtidsresan 2049.
  Läs mer
 • event
  Branschträff för industri & teknik i Gästrikland Kompetensförsörjningsfrågan står högt upp agendan för de flesta företag inom industri och teknik. Industrin befinner sig under ett stort omvandlingstryck. Förmågan att attrahera och behålla rätt kompetenser samt behov av att utveckla de som finns är avgörande frågor för framtida konkurrenskraft och lönsamhet.
  Läs mer
 • event
  Branschträff för industri & teknik i Hälsingland Kompetensförsörjningsfrågan står högt upp agendan för de flesta företag inom industri och teknik. Industrin befinner sig under ett stort omvandlingstryck. Förmågan att attrahera och behålla rätt kompetenser samt behov av att utveckla de som finns är avgörande frågor för framtida konkurrenskraft och lönsamhet.
  Läs mer
 • event
  Lucia firande på Sandbacka Park Välkommen att delta i Luciafirande, tisdag 13 december kl. 8:00 då eleverna från Västanbyns skola kommer och lussar för oss.
  Läs mer

Utforska möjligheterna tillsammans med oss