Logo

Event

Håll koll på våra event!

Här kan du läsa om olika event, seminarier och träffar som vi eller våra samarbetsparterns anordnar. Saknar du något event eller vill tipsa om ett bra tema eller föredragshållare?

 

Tipsa om event här

 • event
  Workshop i Borlänge: Samverkan som lösning på arbetslösheten? Att människor med relevant kompetens för arbetsmarknaden fortsätter att vara utansysselsättning är en samhällsutmaning. Under en workshop den 29 september kommer vi, tillsammans med Skillpartner och Dalarnas KROM-leverantörer, fördjupa oss i frågan och hur vi gemensamt kan möta utmaningarna genom att samverka ytterligare.
  Läs mer
 • morgonsoffa
  Företagarvecka 2022 Planeringen av årets Företagarvecka, den 25–27 oktober, är i full gång och i år kommer vi fokusera ännu mera på företagarnyttan – företag berättar för företag. Sandbacka Science Park står värd för en del av programpunkterna.
  Läs mer
 • IT-forum
  IT-Forum utforskar IT-säkerhet Boka in den 26 oktober i kalendern för årets IT-händelse. Temat för i år är IT-säkerhet. Vi utlovar inspirerande föreläsningar och samtal, högaktuell kunskap, spännande möten och nya affärer. Eventet sker i samarbete med Företagarvecka Gävle-Sandviken.
  Läs mer

Utforska möjligheterna tillsammans med oss