Logo

Event

Håll koll på våra event!

Här kan du läsa om olika event, seminarier och träffar som vi eller våra samarbetsparterns anordnar. Saknar du något event eller vill tipsa om ett bra tema eller föredragshållare?

 

Tipsa om event här

 • event
  Se webinariet i efterhand: Värt att veta om vätgas Hur kan vätgasen bidra till en miljömässig, ekonomisk och socialt hållbar utveckling? Det pratade Sandbacka Science Parks Anna Klasson för Klimatkommunerna under webinariet "Värt att veta om vätgas". Nu har du chansen att ta del av passet i efterhand!
  Läs mer
 • morgonsoffa
  Morgonsoffa augusti Morgonsoffan på Sandbacka Park. Välkommna!
  Läs mer
 • morgonsoffa
  Save the date - Halvägs till 2030 SVERIGES STÖRSTA DIGILOGA HÅLLBARHETS- OCH FRAMTIDSKONFERENS
  Den 15 september 2022 är det dags för A Sustainable Tomorrows nionde upplaga, i digilogt format med hubbar runt om i hela Sverige där Sandbacka Science Park är en av dem.

  Läs mer
 • morgonsoffa
  Save the date - Företagarvecka 2022 Planeringen av årets Företagarvecka, den 25–27 oktober, är i full gång och i år kommer vi fokusera ännu mera på företagarnyttan – Företag berättar för företag.
  Läs mer
 • IT-forum
  Save the date - IT-Forum utforskar IT-säkerhet Boka in den 26 oktober i kalendern för årets IT-händelse. Temat för i år är IT-säkerhet. Vi utlovar inspirerande dragningar och samtal, aktuell och ny kunskap, spännande möten och nya affärer.
  Läs mer

Utforska möjligheterna tillsammans med oss