Logo

Nyheter

Sima Valizadeh

Sima Valizadeh Årets Mentor Nya Företag i Gävleborg

Kategori: Hållbar produktion

Under onsdagskvällen utsåg NyföretagarCentrum Gästrikland Sima Valizadeh till Årets Mentor – Nya Företag i den regionala prisutdelningen. I november tävlar Sima om utmärkelsen som Årets Mentor på nationell nivå.

Sima är disputerad forskare inom materialfysik med lång erfarenhet inom tillverkningsindustrin. Just nu arbetar hon som expert inom området additiv tillverkning på Sandbacka Science Park och hjälper industriföretagen in i framtiden. Men finner också tid att dela med sig av sin erfarenhet som mentor. I dagarna (13 oktober) utsedd till Årets Mentor fick hon motta priset av NyföretagarCentrum Gästriklands verksamhetsledare Ann-Christin Käll.

Juryns motivering:

"Årets Mentor Nya Företag Sima Valizadeh, har med stort engagemang, med stöttning och utmanande frågor samt med kunskaper, erfarenheter och goda exempel, varit en värdefull hjälp för adepten under uppstarten. En lysande inspirationskälla och en fantastisk förebild som gett adepten tron på sina egna möjligheter och verktygen att växa som person och som företagare. En värdig Årets mentor!"

Fatha Mohamed som har varit Simas adept säger:
"– Stödet och valideringen man får vid varje möte är en enorm positiv drivkraft!”
"– Hon har fått mig att växa och min kunskap om hur man driver företag har utvecklats.”

Läs mer om Simas utmärkelse på NyföretagarCentrums hemsida > Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fatha Mohamed

Hållbar produktion