Logo

Nyheter

event

Vi önskar Coor välkomna till Sandbacka Park

Kategori: Övrigt

Från och med den 1 februari tar Coor över bemanning och skötsel av reception och konferens på Sandbacka Park i Sandviken – vi hälsar dem varmt välkomna!

Coor, kommer tillsammans med Sandbacka Science Park, fortsätta att skapa en välkomnande och attraktiv miljö för företagen på Sandbacka Park och alla dess besökare.

– Vi vill att alla ska känna sig välkomna till Sandbacka Park – såväl företag som personer med kreativa idéer. Här erbjuds möjligheter till nätverkande och gemenskap i en professionell miljö. Coor kommer att ha en viktig roll i Sandbacka Parks fortsatta utveckling, säger Kenneth Sjöholm, Community Manager på Sandbacka Science Park.

Coor kommer att utöka öppettider och bemanning i reception och konferens. Flera nyheter kommer att falla på plats så snart man är på plats och börjat förstå vad kunderna önskar.

- Vi är jätteglada över att ingå i detta samarbete med er där vi kommer att bemanna receptionen och drifta konferensverksamheten på Sandbacka Park. Som bolag tar vi ansvar för servicetjänster som skapar attraktiva, produktiva, effektiva och hållbara arbetsplatser. Vi vill stötta er vision av att vara ett attraktivt forum där olika aktörer samlas för att driva igenom sina innovations- och utvecklingsprojekt, säger Büsra Ünver, Verksamhetsutvecklare Coor.

– Det känns bra att få in en ny aktör med stor erfarenhet av att driva reception och konferens då detta är en viktig funktion på Sandbacka Park,” säger Erika Ågren, Teknisk chef Sandvikens kommun. Vi vill samtidigt tacka Maria Hedin, VD på Sekreterar Jouren med personal som bemannat reception och konferens på Sandbacka Park sedan 1998.

Öppettiderna kommer att vara 7:30 till 17:00 och de utökar bemanningen i reception och konferens. Marie-Louise kommer att arbeta heltid och Ingela kommer att öka upp bemanningen på deltid.

Kontaktuppgifter till Coor reception och konferens på Sandbacka Park:
Telefon: 010 559 53 30
Mailadress: receptionen.sandbacka@coor.com

Övrigt