Logo

Nyheter

event

Vi söker dig som vill stötta små och medelstora företag

Kategori: Industriell IT

Sandbacka Science Park söker nu projektmedarbetare till ett EU-projekt. Vi söker dig som vill hjälpa regionens företag att fortsätta växa med hjälp av digitaliseringens möjligheter.

Om Sandbacka Science Park

I 22 år har vi stöttat människor och företag effektivt från idé till verklighet för att skapa hållbara produkter, tjänster och företag. Vi tillför vägledning, kontakter och kunskap för att få företag och samhällen att utvecklas på ett hållbart sätt. Vårt engagemang ligger i mötet mellan människor och vi tror att all förändring börjar med en idé eller vilja att göra skillnad.

Sandbacka Science Park i Sandviken är en av Sveriges cirka 40 science parks och Gävleborgs enda. Vi arbetar tillsammans med människor i näringslivet, akademin och offentlig sektor för digital utveckling inom industrin, för ett hållbart energisystem med utsläppsfria transporter och med människan i fokus. 

Sandbacka Science Park tillhör Sandvikens kommuns näringslivskontor och arbetar via projekt på uppdrag av bland annat EU. Vi har en central roll i det regionala stödsystemet för innovation och utveckling med syfte att skapa hållbar tillväxt.

Junior och senior projektmedarbetare

Vi söker nu operativa projektmedarbetare till ett av våra EU-projekt Säker virtuell industri. Projektets syfte är att stärka regionens små- och medelstora industriföretag för att de ska kunna fortsätta växa.

För att de ska kunna växa krävs det att företagen:

  • Snabbt tar till sig digitaliseringens möjligheter
  • Hittar och implementerar effektiva IT- och automationslösningar
  • Hittar och knyter till sig den IT-kompetens som behövs
  • Säkerställer företagets digitala säkerhet i och med att allt mer kopplas upp

Projektet är en neutral part som koordinerar insatser och aktiviteter för företagen. Exempel på detta är att arrangera nätverksträffar, seminarium, föreläsningar och events med fokus på företagsnytta.

I rollen kommer du att få nära och inspirerande kontakter med industri- och industrinära företag i Gävleborg och Dalarna. Du kommer att ha många företagskontakter och arbeta med befintliga nätverk samtidigt som du kommer ha möjlighet att skapa och bygga nya nätverk. Du kommer vara placerad på Sandbacka Park i Sandviken tillsammans med kreativa kollegor som har olika roller, här finns ett brett nätverk av kompetenser för din utveckling. Du rapporterar till projektledare och gruppchef, tjänsten är ny och det finns möjlighet att arbeta såväl heltid som deltid.

Är det du?

Vi söker dig som är en positiv och nyfiken person som gillar att testa dig fram och ta dig an nya komplexa utmaningar. Du har ett teknikintresse och tycker att industrins nya digitala verktyg och digital säkerhet låter spännande.

Vi tror att du tidigare arbetat med kunder/leverantörer exempelvis genom koordinering, förmedling, rådgivning eller försäljning och har vana av att arrangera möten mellan människor, som exempelvis seminarier eller workshops.

Välkommen att skicka in din ansökan senast 29 maj!

Industriell IT