Logo

Hitta lokaler

Din framtida kontorslösning i ett inspirerande sammanhang

Är köksbordet hemma överbelamrat? Eller börjar firman växa ur sina befintliga lokaler? Oavsett om du är helt ny eller om du har ett företag med växtvärk kan vi hjälpa dig. Sandbacka Science Park har både tillfälliga arbetsplatser och koll på lediga lokaler.

Just nu har vi "slut" på våra tillfälligta kontorsplatser. Vi hoppas kunna erbjuda enklare korttids platser från och med maj 2022.
Men du kan alltid kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning.

bild

Re:Office – Sandvikens mest hållbara kontor

Det nystartade Re:Office-koncept är något för dig som inte vill köpa på dig nya kontorsmöbler, gillar återbruk och söker tillfällig kontorsplats. I Re:Office finns just nu möblerade kontor som är redo för dig att flytta in i.

Intresserad? Kontakta Kenneth Sjöholm, community manager på Sandbacka Science Park

Kontakta Kenneth

kenneth sjöholm

Sandbacka Park

bild

Frågor om lokaler på Sandbacka Park?
Kontakta Tommy Berglund på Tekniska kontoret, Sandvikens kommun.

I fastigheten Sandbacka Park finns både större och mindre lokaler som ska passa ditt företag som behöver en fast plats att hålla till på. Här finns ett levande sammanhang med en mängd olika människor, företag, organisationer och dessutom finns restaurang, frisör och gym under samma tak. Till och från Sandbacka Park finns goda transportförbindelser och här finns också parkeringsmöjlligheter.

Andra lokaler och fastigheter att hyra eller köpa i Sandviken

På Sandvikens kommuns näringslivsenhet finns också förteckningar över lediga kontors-, affärs- och verkstad/industrilokaler, att hyra Länk till annan webbplats. eller köpa Länk till annan webbplats..

Fler erbjudanden för dig som är företagare

Bild

Affärsutveckling

Det är dags för ditt bolag att gå vidare och ta nästa steg. Men hur? Vi kan hjälpa dig att skruva på lösningar som tar ditt företag framåt.

Bild

Hitta kompetens

Behöver ni bli fler? Sandbacka Science Park samarbetar med högskolor och andra utbildningar, där framtidens medarbetare finns.

Bild

Finansiering

Fattas det pengar för att göra verklighet av din idé? Här finns några tips på olika bidrag, lån och investerare som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Bild

Rådgivning

Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den, så kan vi tillsammans se hur du kan ta den till nästa nivå.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss