Logo

Event

Håll koll på våra event!

Här hittar du aktuella evenemang, seminarium och träffar som vi eller någon av våra samarbetsparters arrangerar.

 • event
  Godmorgon Sandviken - 29 augusti Godmorgon Sandviken är en arena som stärker företag och företagsamma personer i Sandvikens kommun.
 • event
  Kickstarta ert hållbarhetsarbete Stärk din ställning som leverantör - delta i vår workshopserie för att säkra uppdrag och driva företag hållbart. Högre krav gällande hållbarhet gör det viktigt för företag att förstå hur det påverkar dem och vad de behöver göra för att möta den nya marknaden.
 • event
  Save the date: Nordens största hållbarhetsevent ”A Sustainable Tomorrow” 11 september Den 11 september går Nordens största digiloga hållbarhetsevent av stapeln och för tredje året i rad är Sandbacka Science Park en av hubbarna. Under eventet ”A Sustainable Tomorrow” träffas personer med olika bakgrund för att lyssna på experter på området, lära känna varandra och utveckla samarbeten för att driva på omställningen. Eventet vänder sig såväl till näringslivet som privatpersoner.
 • event
  Nätverksträff Hudiksvall: ERP och affärssystem Varmt välkommen på nätverksträff inom ERP och affärssystem. Hur får jag in rätt data i systemet? Det är temat för denna nätverksträff.
 • event
  IT-Forum är tillbaka! Efter ett års uppehåll är vi äntligen tillbaka med IT-Forum 2024. Tillsammans med Sandviken DataCenter Academy bjuder vi in till en inspirerande förmiddag med spännande föreläsningar, aktuell kunskap och härliga möten. Mer information kommer. Välkommen!

Utforska möjligheterna tillsammans med oss