Logo

Event

Håll koll på våra event!

Här hittar du aktuella evenemang, seminarium och träffar som vi eller någon av våra samarbetsparters arrangerar.

 • IT-forum
  Hållbarhetsforum 2024 - vårens event! Den 23 april bjuder Sandbacka Science Park in till vårt första Hållbarhetsforum - vårens stora event!
  En förmiddag med fokus på cirkulär ekonomi, industriell symbios och hur man navigerar i omvärldsförändringar och den gröna omställning. Vi utlovar inspirerande föreläsningar och samtal, högaktuell kunskap, spännande möten och nya affärer.

 • morgonsoffa
  Godmorgon Sandviken - april Godmorgon Sandviken är en arena som stärker företag och företagsamma personer i Sandvikens kommun.

 • event
  Framtidens företag – lönsamhet genom digitalisering och hållbarhet Under Företagarmässan i Söderhamn anordnar Sandbacka Science Park en workshop för små och medelstora företag med temat lönsamhet genom digitalisering och hållbarhet.
 • event
  Hållbarhet & Konkurrenskraft – För styrelser i framkant Välkommen till en förmiddag där vi tillsammans med Styrelseakademin bjuder in till samtal om den avgörande rollen som styrelsen har för att driva hållbarhetsarbete framåt.
 • event
  Nätverksträff Sandviken: ERP och affärssystem Varmt välkommen på nätverksträff inom ERP och affärssystem. Hur får jag in rätt data i systemet? Det är temat för kommande nätverksträff.
 • event
  Nätverksträff Hudiksvall: ERP och affärssystem Varmt välkommen på nätverksträff inom ERP och affärssystem. Hur får jag in rätt data i systemet? Det är temat för denna nätverksträff.
 • event
  Kickstarta ert hållbarhetsarbete Stärk din ställning som leverantör - delta i vår workshopserie för att säkra uppdrag och driva företag hållbart. Högre krav gällande hållbarhet gör det viktigt för företag att förstå hur det påverkar dem och vad de behöver göra för att möta den nya marknaden.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss