Logo

Event

Hållbar inkludering

Hitta och behåll kompetens genom mångfald och inkludering

Eventdatum:

Plats: Digitalt och på Sandbacka Science Park

Save the date! Vill du veta hur ditt företag lyckas med att hitta och behålla talanger? Välkommen på ett digi-fysiskt seminarium den 10 september om hur du skapar affärsnytta för ditt företag inom industri- och IT-branschen med fokus på mångfald och inkludering.

En utmaning för industri- och IT-branschen är att attrahera kompetens ur hela rekryteringsbasen och en annan är att lyckas behålla den i företaget. Kompetensbristen kommer återuppstå i nya former efter pandemin och många företag inser redan nu värdet av ökad mångfald och inkluderande arbetsplatser som lösning på kompetensbehovet – nu och i framtiden. Vill du få inspiration och konkreta tips på hur ditt företag kan rusta er för framtida rekryteringar? Boka då in fredag morgon den 10 september i din kalender.

Lisa Eklöf HR-chef, Atea Sverige AB kommer att prata om kompetensbristen i IT-branschen och hur inkludering och mångfald kan vara en nyckel till lösningen. Johan Kerstell, HR-direktör på Sandvik AB berättar om varför Sandvik arbetar med mångfald och inkludering och hur det skapar ren affärsnytta för bolaget.

När? Fredag 10 september, 07:30 frukost, 08:00-09:30 föreläsningar
Var? Sandbacka Park, Sandviken och digitalt.
Vem? Små och medelstora industri- och IT-företag eller till dig som vill veta mer om hur du lyckas hitta och behålla kompetens på din arbetsplats.

Arrangörer
Sandbacka Science Park, IUC Dalarna och FindIT.

Anmäl dig nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Seminariet sker inom ramen för projektet Hållbar inkludering.