Logo

Event

event

Informationsträff: PiiA-utlysning #13

Eventdatum:

Plats: Digitalt via Teams (länk erhålls efter anmälan) 

Har du en idé som skulle kunna skapa affärsnytta för processindustrin? Främjar den innovativa samarbeten inom industriella värdekedjor? Då kanske du ska söka pengar för att förverkliga din idé

Välkommen på informationsträff den 6 maj: Ny PiiA-utlysning

Det finns pengar att söka för forsknings-, utvecklings-, och innovationsprojekt som bidrar till innovationer för ökad digitalisering inom och mellan företag i industriella ekosystem och värdekedjor i processindustrin. Teknologier som artificiell intelligens (AI), förstärkt och mixad verklighet (AR och MR) och/eller kognitiva system kan användas i olika led i processindustrin med målet att skapa värde och ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.
Peter Wallin, programchef på PiiA berättar om utlysningen och svarar på frågor. Du kan också boka in ett individuellt digitalt möte med Peter i samband med informationsträffen, där du har möjlighet att pitcha din idé.

INFORMATION OCH ANMÄLAN
Datum & tid: 6 maj, kl 10.00 – 11.00, digitalt via Teams (länk erhålls efter anmälan).
Presentation av PiiA och utlysning #13 ca 30 minuter, sedan ges utrymme för allmänna frågor ca 30 minuter. För de som är intresserade finns möjlighet att boka individuella möten med Peter Wallin.

Anmäl dig senast den 5/5 till Ulric Jansson ulric.jansson@sandviken.se

Du kan läsa mer om utlysningen här >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Arrangörer Piia utlysning