Logo

Event

event

Kolla! Jagharenidé.nu – inspirationstimmen för idérika människor

Eventdatum:

Plats: Online, länk skickas när du anmäler dig

Vill du delta eller har du deltagit i idétävlingen jagharenidé.nu? Då är du varmt välkommen den 9 november på en digital inspirationstimme fylld av goda idéer.

Jagharenidé.nu är tävlingen för alla som kommit på något nytt - en ny produkt eller tjänst som inte funnits tidigare.Under den här timmen får du möta vinnare, deltagare, coacher och projektledare. Du får inspiration med doft av Italien och dessutom får du veta allt om hur du gör för att delta i nästa omgång av tävlingen. Och har du frågor är du välkommen att ställa de när du anmäler dig eller senare i livechatten.

Programmet leds av Stina Haglund, entreprenör och konsult med fokus på mångfald, innovation och kreativa möten. Stina har just förverkligat sitt passionsprojekt Coliving Italy, ett koncept där du kan bo och jobba i en solig och lantlig omgivning ett tag. Ikväll får vi veta hon hur hon tog sin idé från dröm till verklighet i den gamla terracottafabriken Il Fornello.

Gäster

Hans Peterzon vann priset för årets produkt i Västernorrland. Hur kom han på sin idé och vad har vinsten inneburit för honom?

Angelica Smedberg vann priset för årets tjänst i Gävleborg. Hur kom hon på idén om en app till våldsutsatta kvinnor? Vad har den betytt?

Erik Lindquist är en idéspruta som totalt lämnat in elva idéer till jagharenidé.nu. Just nu jobbar han vidare med några av dem tillsammans med en av BizMakers affärsrådgivare. Vilka idéer är guldkornen som han jobbar vidare med? Var får han sin inspiration ifrån?

Johan Wickenberg och Cecilia Nordlund har coachat mängder av människor i att förverkliga sina idéer. Vad får man hjälp med av en coach? Och vad är egentligen en idé?

Nästa tävlingsomgång är februari 2023. Ewa Sandeheim och Johan Mellström berättar allt du behöver veta för att delta - från viktiga datum till juryns bedömningskriterier.

Frågelåda med livechat

Missa inte Frågelådan - där Johan och Cecilia svarar på allt om idéer och coaching. Passa på att skicka in dina frågor till dem när du anmäler dig. Du kan också ställa frågor i livechatten under programmet. Så många frågor som möjligt får svar.

Välkommen!

Har du inte möjlighet att se eventet live kan du se det i efterhand under en begränsad tid. För att få tillgång till inspelningen måste du anmäla dig.


Jagharenide är en idétävling som anordnas av BizMaker, Movexum
och Sandbacka Science Park.