Logo

Event

event

Morgonsoffa 30 januari 2020

Eventdatum:

Plats: Sandbacka Science Park - Racine´s Café & Bistro

Kom ihåg att anmäla dig till nästa morgonsoffa, ett utmärkt tillfälle för mingel, nätverksbyggande och kunskapsinhämtning.

Välkommen till Morgonsoffa torsdag 30 januari. Start kl. 7:30 med kaffe/smörgås och mingel på Sandbacka Park, Spångvägen 10, Sandviken.
Programmet håller på mellan kl. 8:00 – 9:00.

Gäster i morgonsoffan är:

  • Per Alm, IT-tekniker med 19 års professionell erfarenhet inom IT området. Han kommer under Morgonsoffan och erbjuda sina tjänster att fixa datorer på plats, så har du något som krånglar ”bring it on”.
  • Jessica Holm, Hill & Holm Coaching & Consulting. Certifierad Business Executive Coach och HR konsult. Inriktad mot dig som har en chefsposition inom HR eller är i en ledarskapsfunktion.
  • Under punkten företagsnytta kommer representanter från Winthrop berättar om företaget och vad som händer på Tuna i korta drag. Winthrop är den entreprenören som bygger på Tuna för Microsofts räkning.
  • Paul Englis, Microsoft, pratar om hur man vill engagera sig i kommunal utveckling.

Bygglovshandläggare från VGS, Västra Gästriklands samhällsbyggnads förvaltning, kommer att finnas på plats och enskilt kunna svara på frågor om bygglov.

Du kan också träffa några av våra UF-företag.

För mer information och anmälan >> Länk till annan webbplats.

Morgonsoffa Eftersnack, kl. 9:15 kan ni träffar representanter från Winthrop Engineering & Contracting Ltd som berättar om deras entreprenad på Tuna. Winthrop är den entreprenören som bygger på Tuna för Microsofts räkning. En rad olika underentreprenörer och kompetenser kommer att behövas, vilka och hur i tiden ligger de? Mer info och anmälan gör du på samma länk ovan som till Morgonsoffa.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!!