Logo

Event

event

Vill du bli bättre på att attrahera och behålla talanger?

Eventdatum:

Plats: Propell, Hudiksvall

En nyckel för att attrahera kompetens och dra nytta av fördelarna med mångfald är en inkluderande arbetsplatskultur. Kom och ta reda på hur du kan bli bättre på ett inkluderande ledarskap. Lyssna till Ann-Sofie Däldehög, Propell & Lejla Basic, Sandbacka Science Park.

Första steget kan vara att ta reda på hur trygga dina medarbetare känner sig när det gäller att uttrycka sina tankar och åsikter. Att mäta den psykologiska tryggheten är ett av verktygen för att uppnå en inkluderande arbetsmiljö och en förutsättning för utveckling.

Vi kan se hur team med låg psykologisk trygghet är tysta och inte vågar ställa frågor samt har svårt för förändring. Vi kan bidra genom att mäta den psykologiska tryggheten och jag berättar om hur det går till, säger Lejla.

En trygg arbetsmiljö är det som främjar mångfald och inkludering, men för att skapa en inkluderande arbetsplats krävs även ett medvetet arbete för att ta tillvara allas kompetenser och idéer.

Att jobba för jämställdhet och mångfald är en kunskapsfråga som bland annat leder till ökad kreativitet och gör din arbetsplats mer attraktiv. Jag delar med mig om vad du kan börja göra redan idag – det kan handla om hur ni utformar team, jobbar med marknadsföring och rekrytering samt hur ni tänker kring nya kunder och produkter, säger Ann-Sofie.

Kom ihåg att det lönar sig snabbt att göra små förändringar i vardagen – och det är ett första steg för en långsiktig genomgripande utveckling.

Datum och tid

Datum: Onsdag 16 november 2022
Tid: 13:00-14:00
Plats: Propell, Käppuddsgatan 1, Hudiksvall
Arrangörer: Föreläsningen arrangeras av Propell och Sandbacka Science Park och är en del av Innovation Week X
Anmälan: Anmälan till föreläsning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.