Logo

Företagare

Sandbacka Science Park hjälper dig som företagare att utveckla ditt bolag

Det kan vara riktigt svårt att veta hur man kommer vidare. Och vad det är man ska komma vidare med. Lyft dina behov, ställ dina frågor. Vi står redo att hjäla dig!

Affärsutveckling

Ditt bolag behöver komma vidare, det vet du. Men hur? Vi kan hjälpa dig att skruva på lösningar som tar ditt företag framåt.

Hitta kompetens

Ingen kan ju allt. Ibland behöver man bli fler. Vi har kontakt med högskolor och andra utbildningar, där framtidens medarbetare finns.

Finansiering

Du vet hur ditt företag ska gå vidare. Men det fattas pengar för att utveckla din idé. Kanske kan vi hjälpa dig att hitta finansiering.

Nätverka

Ensam kan vara stark, men, ärligt talat, det är när man träffar andra som det händer grejer. Kom med in i vår community.

Det gär gör tillsammans med dig som företagare

Bild

Hållbart företagande

Tillsammans försöker vi hitta svaren på hur vi kan ställa om våra olika verksamheter till att bli mer hållbara. Gå med i vårt nätverk Hållbart företagande!

Bild

Revolutionerande och hållbar teknik på stark frammarsch

Additiv tillverkning, eller 3D-printing som det också kallas, är inte längre framtiden ‒ det är nu.

Bild

Säker virtuell industri

Projektet Säker virtuell industri fokuserar på nya digitala verktyg för industrin och digital säkerhet, för att hjälpa företag vidare på den digitala resan.

Bild

Så kan rekrytering bli mer rätt och dessutom roligare

Ett Vinnova-projekt som utmanar traditionella rekryteringsvägar för att skapa en rättvisare arbetsmarknad, med hjälp av gamification.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss