Logo

Community

Häng med oss - vi har ett gäng bra nätverk

Det är när man träffar andra som det händer grejer, det vet vi. Sandbacka Science Park underlättar de här mötena på olika vis. Vi har flera nätverk och aktiviteter och du kan vara med så mycket eller lite du vill.

Det lättaste sättet att hänga med i vad som händer hos oss är att börja prenumera på vårt nyhetsbrev. Där tipsar vi om träffar och andra aktiviteter, vi omvärldsbevakar och håller koll på nyheter. Och du får ett sammanhang och blir en del av vår gemenskap. Ett annat smart sätt att hänga med är att följa oss på Linkedin.

Hållbart företagande är ett nätverk där du som företagare kan få hjälp att skapa strategier och ställa om ditt företag till en mer hållbar verksamhet ‒ för det behövs! Hållbarhet är helt enkelt en förutsättning för fortsatt lönsamhet. I projektet Hållbar inkludering kan du som företagare få hjälp att hitta utrikesfödda talanger som söker arbete inom industrin.

Via plattformen Sandviken Pure Power har näringslivet, forskningsvärlden och den offentliga sektorn visat att det går att göra samhället mer hållbart genom att agera tillsammans.

Även FindIT har intressanta nätverk Länk till annan webbplats., bland annat för dig som är it-chef och dig som håller på med gamification. Sandbacka Science Park, FindIT och IUC har under hösten 2020 startat ett "NÄTVERK FÖR ERP OCH AFFÄRSSYSTEM", välkommen att delta.

Sandbacka Science park arrangerar också, tillsammans med Företagarna och Näringslivsenheten, den populära Morgonsoffan Länk till annan webbplats. sista torsdagen varje månad. Där träffas företagsamma människor och får inspiration och knyter kontakter. Och så bjuds det på frukost!

Om du är intresserad och vill veta mer om Sandviken DataCenter Academy så kan du börja här kort information och kontaktformulär.

Via projektet "Vi ställer om", som är ett samarbetsprojekt med Region Gävleborg m.fl. vars syfte är att hjälpa företag med stöd och rådgivning där finns många olika ingångar till olika nätverk.

Eller vill du kanske bjuda in? På Sandbacka Science Park finns goda möjligheter att anordna möten och konferenser, både större och mindre. Vi har lokalerna och kompetensen. Hör av dig så hjälper vi till!


Några av våra olika nätverk

Bild

Arbetar för att höja konkurrenskraften för små och medelstora industrinära företag i Gävleborg och Dalarna.

Bild

Nätverket för dig som vill göra skillnad och göra det med tillsammans med andra.

Bild

Här har du möjlighet till inspiration, få nyheter om vad som händer i Sandviken med omnejd. Träffa andra företagare och chansen att knyta nya viktiga affärskontakter

Bild

Här samarbetar näringslivet, forskningsvärlden och offentliga sektorn för att skapa hållbara alternativ både för persontrafik och tunga transporter.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss