Logo

Nyheter

event

Affärsutvecklare till Sandbacka Science Park

Kategori: Övrigt

Är du den naturliga länken mellan regionens företag och Sandbacka Science Park? Bli vår kollega!

Din uppgift blir att fånga upp företagens behov som du sedan med hjälp av dina kollegor omvandlar till erbjudanden som skapar företagsnytta. Du tillbringar en stor del av din tid till att nätverka, medverka i forum men framför allt till företagsbesök. En rad erbjudanden finns utvecklade och paketerade för att supportera företagen vad gäller utveckling av idéer och innovationer liksom mer specifikt med deras gröna och digitala omställning. Din uppgift blir att matcha dessa erbjudanden med företagens behov.

Sandbacka Science Parks uppdrag är att behovsanpassat stödja företag för långsiktig och hållbar tillväxt med fokus på tre spetsområden- grön omställning, digital utveckling och mod att utveckla. Därigenom bidrar science parken till att minska koldioxidutsläppen och med hjälp av digitaliseringens möjligheter ökar vi konkurrenskraften och den digitala mognaden hos företag. Allt med människan i fokus.

Sandbacka Science Park har sin hemvist organisatoriskt i Sandvikens kommun, men arbetar även på uppdrag av andra finansiärer, via företrädelsevis projektmedel, som Region Gävleborg, Vinnova, Tillväxtverket med flera. Verksamheten värdesätter mångfald och utgör en energifylld och kreativ arbetsplats.

Din bakgrund

Du har:

  • erfarenhet från att skapa och utveckla kundrelationer
  • erfarenhet från att delta i utvecklingsfrågor och stort intresse för samhällsutveckling
  • god kommunikativ förmåga såväl i svenska som engelska i tal och skrift och erfarenhet från att samverka med en mångfald av aktörer

Meriterande:

  • tidigare erfarenhet från näringslivet och insikt i företagares förutsättningar och möjligheter
  • erfarenhet från teknik- och tjänsteutveckling, mångfaldsarbete , entreprenörskap och innovationsmiljö

Med nyfikenhet och stor portion service utgör du den första kontaktytan och säkerställer att science parken som team möter upp kundbehov och tillför mervärde på ett effektivt och lösningsorienterat sätt. För att trivas i rollen bör du ha ett genuint intresse för science parkens samhällsuppdrag och vara ständigt nyfiken på nya möjligheter.

Välkommen att få bli del av en etablerad science park med höga ambitioner vidare mot en hållbar framtid!

Om Sandbacka Science Park

I 23 år har Sandbacka Science Park stöttat företag och gjort verklighet av nytänkande idéer till hållbara produkter, tjänster och företag. Sandbacka Science Park i Sandviken är en av Sveriges cirka 30 science parks och Gävleborgs enda. Vi skapar forum för människor som vill göra hållbara affärer och för samarbeten som påverkar. På riktigt.Vi får människor att mötas, samverka och utvecklas. Det är i samarbetet och relationerna mellan företag, akademi, studenter och samhälle som gör att vi kan driva utveckling för att skapa fler hållbara och digitala lösningar. Tillsammans löser vi vår tids utmaningar som förändrar framtiden.

Villkor

Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdagen är den 29 oktober 2023.

Övrigt