Logo

Nyheter

event

Ekonomiassistent till Sandbacka Science Park i Sandviken

Kategori: Övrigt

Vi söker en strukturerad, engagerad och noggrann ekonomiassistent. Hos oss får du chansen att växa professionellt, bygga ditt personliga nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Om oss – Sandbacka Science Park

I 22 år har Sandbacka Science Park stöttat företag och gjort verklighet av nytänkande idéer till hållbara produkter, tjänster och företag. Sandbacka Science Park i Sandviken är en av Sveriges cirka 40 science parks och Gävleborgs enda. Vi skapar forum för människor som vill göra hållbara affärer och för samarbeten som påverkar. På riktigt. Vi får människor att mötas, samverka och utvecklas. Det är i samarbetet och relationerna mellan företag, akademi, studenter och samhälle som gör att vi kan driva utveckling för att skapa fler hållbara och digitala lösningar. Detta genom exempelvis nya samarbeten, utvecklings- och innovationsprojekt och initiativ. Tillsammans löser vi vår tids utmaningar som förändrar framtiden.

Om uppdraget

Här kommer du att ta dig an en rolig och lärorik roll som är en kombination av ekonomiassistent och administratör. Det är meriterande om du studerar till ekonom och har läst kurser inom exempelvis externredovisning och ekonomi- och verksamhetsstyrning. Vi vill utvecklas tillsammans med dig och du kommer få stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Arbetstiderna är flexibla och behovet varierar mellan 8-20 timmar/vecka. Du får möjligheten att påverka dina arbetstider, samt kombinera arbete på kontoret i Sandviken med distansarbete.

Du blir anställd på Sandvikens kommun och kommer att tillhöra Näringslivskontoret, där Sandbacka Science Park är en av tre enheter. Vi är en arbetsgrupp som värdesätter inkludering och som erbjuder dig stora möjligheter att växa och utvecklas i din roll och tillsammans med gruppen.

Arbetsuppgifter

  • Kontakt via telefon och mail med samverkansparter, kunder, leverantörer, inkasso m.m.
  • Administrera utlägg, kvitton, avtal, intyg och beslut, samt sammanställa och dokumentera tidrapporter,
  • Bokföra och projektredovisa leverantörsfakturor, samt ta fram underlag till dessa.
  • Vara behjälplig i arbetet med projektredovisning gentemot våra externa finansiärer, samt vara behjälplig vid delårsbokslut och årsbokslut.
  • Stödja verksamheten i hantering och underhåll av CRM-systemet.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en noggrann och strukturerad person som trivs med att arbeta administrativt med flera olika uppgifter parallellt i en snabbfotad verksamhet. Du har lätt för att lära och kan arbeta självständigt samtidigt som du gärna samarbetar med andra. Du är intresserad av ekonomi och administration och det är meriterande om du för närvarande studerar till ekonom eller tidigare har läst kurser inom området.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning, Timavlönad, Deltid på timmar enligt överenskommelse
Tillträde: 2023-06-12
Tidsbegränsad till: 2023-12-31

Kontaktperson

Robert Sandberg
Projektcontroller, gruppchef projekt och ekonomi
Telefon: 026 – 24 13 07
E-post: robert.sandberg@sandviken.se

Jenny Korhonen
Kommunikationsansvarig
Telefon: 026 – 24 17 61
E-post: jenny.korhonen@sandviken.se

Ansökan

Ansök senast: 2023-05-24
Referensnummer: 60-23

Övrigt