Logo

Nyheter

event

Hej Sofia!

Kategori: Övrigt

Sofia Brynte är vårt senaste tillskott inom ekonomi. Att kombinera ekonomistudier och arbete är för Sofia ingen match. Får Sandbacka Science Parks nya kollega välja mellan ord och siffror så kommer det kanske inte som en chock att hon föredrar just siffror. Varmt välkommen Sofia!

Sofia, berätta - vem är du?

– Sofia Brynte, är 21 år gammal och bor tillsammans med min sambo i Gävle. Just nu studerar jag mitt andra år på Högskolan i Gävle. Under min gymnasieutbildning drev jag UF-företag och utifrån den lärdomen har jag fått med mig viktiga erfarenheter. Några av de erfarenheter jag tar med mig i detta arbete är hur man driver företag, bokför och har kontakt med leverantörer.

Vad var det som lockade med Sandbacka Science Park?

– Jag tyckte det verkade vara en intressant arbetsplats där man kan utvecklas och där jag får användning av mina kunskaper. Att Sandbacka Science Park arbetar mot ett mer hållbart samhälle, det tycker jag är viktigt.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

– Att få användning av de kunskaper jag har fått på min utbildning och att börja arbeta med ekonomi. Jag drivs av att lära mig nya saker, att ständigt bli bättre och få utvecklas – det känner jag att jag kommer få göra här.

Sju snabba frågor med Sofia

Kaffe eller te?
Te

Siffror eller bokstäver?
Siffror

Hund eller katt?
Hund

Hav eller sjö?
Sjö

Planering eller spontanitet?
Planering

Sommar eller vinter?
Sommar

Revision eller bokföring?
Bokföring

Övrigt