Logo

Nyheter

event

Madeleijn vill göra vardagslyxen hållbar

Kategori: Övrigt

Madeleijn Perjos i Gävle jobbar med att ta fram ett nytt koncept för spabad

- Dagens pooler innehåller mycket plast och slukar el. Min idé går ut på att producera dem i mer hållbart material och göra dem energisnålare säger Madeleijn.

Med stöd av innovationscoachen Peter Andersson på Sandbacka Science Park arbetar hon med att identifiera vilka kundsegment som kan tänka sig att köpa hennes spabad och matcha sin produkt till deras behov.
- Jag fick tips från Elin Bogren, Site Manager på Do Space i Gävle att ta kontakta Peter. Han hjälper mig att jobba på ett strukturerat sätt med Lean Startup som metod, säger hon.

Som entreprenör i en startup är man beroende av kontakter och att hitta partners för att lyckas. Genom Peter Andersson har hon fått kontakt med Anders Lundell, processledare för Energieffektiva samhällen, som är ett av spetsområdena på Sandbacka Science Park.

- Det har gett mig ett bra bollplank och jag hoppas det framöver kommer att ge mig mer kunskap och möjlighet till intressanta möten.Nästa steg är att delta i nästa omgång av inkubatorn Movexums förinkubationsprogram ”Boost Chamber”, som startar i början av mars. Där hoppas jag få bekräftat att det finns en marknad för min produkt och att den uppfyller kraven på hållbarhet, säger Madeleijn Perjos.

Madeleijn

Science Parks jobbar för att stötta och coacha idébärare och bidra till utvecklingen av nya och etablerade bolag.

Läs SISP rapport om "Sveriges SCIENCE PARKS 2019" >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Övrigt