Logo

Nyheter

event

Nu kan du snabbtesta din affärsidé

Kategori: Övrigt

Ett nytt år kan innebära nya möjigheter. Nu erbjuder Sandbacka Science Park dig, som har en innovativ idé som du drömmer om att förverkliga, att provtrycka den mot erfarna coacher.

Vid tre tillfällen i januari och februari arrangeras “Testa din idé”.

Tanken med träffarna är att du som har en idé snabbt och enkelt ska kunna stämma av den med i dialog med Peter Andersson som är innovationsledare på Sandbacka Science Park och Johan Wickenberg, som är affärscoach på Movexum.

‒ Infoträffarna riktar sig till de som står inför förändring i arbetslivet och som har en idé som förhoppningsvis kan leda till ett vinstdrivande företag. Vi erbjuder en möjlighet att snabbt testa sin idé och se om den är värd att gå vidare med, säger Peter Andersson.

Deltagarna behöver alltså inte komma med en färdig affärsplan, utan syftet med träffarna är snarare att få korn på nyskapande idéer som kanske finns men ännu inte formulerats så tydligt.

‒ Sverige behöver fler nya företag, gärna sådana som också kan konkurrera på en internationell marknad. Vi vill berätta om vilket stöd vi på Sandbacka Science Park och den regionala inkubatorn Movexum erbjuder för att stötta de som har en idé, fortsätter han.

Träffarna arrangeras 21 januari, 4 och 18 februari klockan 18-20 på Sandbacka Science Park på Spångvägen 10. Det bjuds på fika, men föranmälan krävs. Gör det här (länk anmälningsformulär)

Frågor? Kontakta Peter Andersson (mejllänk), telefon 070-089 70 15.

Övrigt