Logo

Nyheter

event

Nya möjligheter för dig som företagare

Kategori: Övrigt

Dags att växa och etablera dig på nya marknader? Om du är intresserad av att söka möjligheter för etablering i Storbrittanien kan du som företagare dra nytta av vårt samarbete med Svenska Handelskammaren i London.

Growth Readiness programmet vänder sig till start-ups och företag som söker rådgivning från erfarna investerare för att accelerera sin tillväxtresa. Programmet erbjuder en kombination av workshops, matchmaking, mentorskap och tillgång till ett kraftfullt nätverk av Svenska och Brittiska investerare i London.

Vilken typ av investerare och alternativ finns tillgängliga för dig? Hur attraherar du investerare? Hur hittar du rätt partner för din tillväxt? Programmet är 12 månader långt och består huvudsakligen av 4 möten. Under mötena kommer alla företag och mentorer att nätverka, diskutera viktiga områden och vägar framåt.

Programmet hjälper dig att utveckla praktiska färdigheter och verktyg för att ta ditt företag till nästa nivå. Förutom de gemensamma mötena finns mentorerna tillgängliga för dig under året, redo att dela med sig av kunskap och nätverk.

Läs mer om programmet på Svenska Handelskammaren i Londons hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Övrigt