Logo

Nyheter

bild-vocean

Sandbacka Science Park inleder samarbete med Vocean

Kategori: Övrigt

Sandbacka Science Park i Sandviken inleder ett samarbete med företaget Vocean lokaliserat i Hälsingland om att använda deras digitala plattform i syfte att digitalt utveckla innovativa idéer. Avtalet löper över tre år med start från första januari 2021.

”- Vi letar ständigt efter nya digitala lösningar som hjälper oss i vårt arbete med att stödja små- och medelstora företag i deras utvecklings- och innovationsprocesser. Med Vocean kan vi på ett enkelt och rationellt sätt genomföra digitala workshops för att ta fram nya idéer. Vi kommer även att kunna använda verktyget för olika typer av undersökningar där resultat automatiskt presenteras i en rapport vilket spar mycket tid”, säger Peter Andersson, Innovationsledare på Sandbacka Science Park.

Att på olika sätt bidra till utvecklingen av regionala startup-bolag ligger i Sandbacka Science Parks uppdrag.

"- Det med är glädje vi redan nu kan se fram mot ett lokalt samarbete med fokus på att underlätta den digitala omställningen och öka graden av innovationsförmåga hos ett antal medelstora företag i Gävleborg", säger Daniel Kassell, medgrundare Vocean.

"- Vi har högt ställda ambitioner med vår SaaS-plattform. Vi har under november i år lanserat tjänsten och kommer att marknadsföra oss internationellt under 2021", säger Peter Kollin, grundare Vocean.

Vid frågor kontakta:
Peter Andersson, Innovationsledare, Sandbacka Science Park
Mobil: 070-089 70 15
peter.andersson@sandviken.se

Peter Kollin, Vocean
Mobil: 072-207 53 43
peter.kollin@vocean.com

Övrigt