Logo

Nyheter

event

Programansvarig för "Mod att utveckla"

Kategori: Övrigt

Vill du sprida kunskap om hur psykologisk trygghet och mångfald bidrar till hållbar lönsamhet? Vi söker dig!

Som programansvarig för fokusområde "Mod att utveckla" erbjuds du möjligheten att vara med i tidig fas och konkretisera och leda utvecklingen av science parkens erbjudande inom det beteendevetenskapliga området. Du identifierar företagens behov och förmedlar samt faciliterar utvecklande insatser. I nära samarbete med företagen, offentliga aktörer och akademi tar du fram kundanpassade lösningar, allt med syfte att stödja verksamhetsbehov inom programområdet och stärka företagens och regionens konkurrenskraft.

Sandbacka Science Park har sin hemvist organisatoriskt i Sandvikens kommun, men arbetar även på uppdrag av andra finansiärer, via företrädelsevis projektmedel, som Region Gävleborg, Vinnova, Tillväxtverket med flera. Verksamheten värdesätter mångfald och utgör en energifylld och kreativ arbetsplats. Du rapporterar till utvecklingschefen och rollen innefattar produkt- och utvecklingsansvar för programområdet.

Din bakgrund

Du har:

  • erfarenhet från personalledning och medarbetarutveckling
  • erfarenhet från att facilitera och leda verksamhetsutveckling
  • god kommunikativ förmåga såväl i svenska som engelska i tal och skrift och erfarenhet från att samverka med en mångfald av aktörer
  • beteendevetenskaplig utbildningsbakgrund i någon form

Meriterande:

  • kompetens inom mångfald, inkludering och förändringsledning och god teoretisk grund
  • erfarenhet från både offentligt och privat verksamhet

Som person är du öppen och trivs med att skapa, utveckla och bibehålla goda relationer. Ditt engagemang och din goda kommunikativa förmåga gör dig och din organisation till en uppskattad och självklar samarbetspartner i en stor bredd av forum. Du har lätt för att identifiera kundbehov och kan paketera erbjudanden som driver tillväxt.

För att trivas i rollen bör du ha ett genuint intresse för science parkens samhällsuppdrag och vara ständigt nyfiken på nya möjligheter.

Välkommen vara med och göra nya avtryck för en etablerad science park med höga ambitioner!

Om Sandbacka Science Park

I 23 år har Sandbacka Science Park stöttat företag och gjort verklighet av nytänkande idéer till hållbara produkter, tjänster och företag. Sandbacka Science Park i Sandviken är en av Sveriges cirka 30 science parks och Gävleborgs enda. Vi skapar forum för människor som vill göra hållbara affärer och för samarbeten som påverkar. På riktigt.Vi får människor att mötas, samverka och utvecklas. Det är i samarbetet och relationerna mellan företag, akademi, studenter och samhälle som gör att vi kan driva utveckling för att skapa fler hållbara och digitala lösningar. Tillsammans löser vi vår tids utmaningar som förändrar framtiden.

Villkor

Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdagen är den 29 oktober 2023.

Övrigt