Logo

Nyheter

Nyhet Manufacturing Guide

Sandbacka Science Park initierar AM-samarbete med Manufacturing Guide

Kategori: Hållbar produktion

Manufacturing Guide är en kunskapsdatabas inom produktionsteknik med över 600 beskrivna tillverkningsmetoder, däribland de olika teknikerna inom Additiv tillverkning. Sandbacka Science Park och Manufacturing Guide har nu inlett ett samarbete för att stärka Svensk industri inom området.

Sandbacka Science Park initierar AM-samarbete med Manufacturing Guide
Manufacturing Guide är en kunskapsdatabas inom produktionsteknik med över 600 beskrivna tillverkningsmetoder, däribland de olika teknikerna inom Additiv tillverkning. Genom sina beskrivningar ihop med tusentals illustrationer hjälper dom användare att upptäcka, lära sig om och välja tillverkningsmetoder samt lotsa vidare dessa till sitt register med fler än 4 000 svenska utvecklare och tillverkare.

Beskrivningarna ligger samtidigt till grund för en uppsättning industri-Quiz som tagits fler än 80 000gånger. Just nu pågår arbetet med att ta fram ett Quiz inom Additiv tillverkning.

Deras unika beskrivningar, illustrationer och lösningar ihop med ett heltäckande leverantörsregister är en kraftfull plattform för kompetenshöjning och nätverkande inom Additiv tillverkning vilket gjort att Sandbacka Science Park och Manufacturing Guide inlett ett samarbete för att stärka Svensk industri inom området.

Hans Bergmark är företagets grundare och VD och deltar på webbseminariumet om Additiv tillverkning den 18 mars.

Läs mer om seminariumet Additiv Tillverkning >> Länk till annan webbplats.

Läs mer om Manufacturing Guide >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du frågor kontakta:
Sima Valizadeh, Sandbacka Science Park, sima.valizadeh@sandviken.se

 

Hållbar produktion