Logo

Nyheter

event

Tävla med din idé i Water Challenge – vinn 75.000 sek

Kategori: Övrigt

Lös världens globala vattenutmaningar med din idé! Tävlingen Water Challenge 2022 ska bidra till en hållbar hantering av vattenresurser och vattenförsörjning! Arrangörer är Microsoft och Ventrue Cup, i samarbete med Sandbacka Science Park, Sandviken Energi och en rad aktörer från Gävleborg och Skåne.

Vem kan tävla?

Water Challenge är tävlingen som riktar sig till entreprenörer och startups som inte har en omsättning eller externt kapital på mer än 3 milj under tävlingsprocessen.

Genom att delta i tävlingen ges möjligheten för startups och entreprenörer att få exponering, feedback, inspiration och tillgång till ett professionellt nätverk. Att tävla i Venture Cups tävlingar är helt kostnadsfritt och du kan själv välja vilket innehåll i din affärsidé som ska vara offentligt att läsa och vad som enbart ska kunna läsas av vår jury som signerat sekretessavtal.

Hur tävlar jag?

För att vara med och tävla laddar du upp din idé här på plattformen. Du beskriver din idé med ett "pitch deck" Länk till annan webbplats.maximalt 13 sidor (obligatoriskt för att gå vidare i tävlingsprocessen). Du kan även komplettera med maximalt 1000 ord och/eller 4 minuters videopitch. Läs mer om pitch deck här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad vinner jag?

Två team vinner 75.000 sek vardera. Efter deadline den 14 februari 2023 går en screeningjury igenom alla inlämnade idéer. De bästa idéerna nomineras och får träffa juryn. De nominerade teamen pitchar sin affärsidé framför juryn som utser vinnarna.

Antar du utmaningen?

Skicka in din idé! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tävlingen är öppen 23 november 2022 - 14 februari 2023.

Partners - högskolan i gävle, gävle kommun, sandviken energi, gävle innovation hub, sandbacka science park, invest in skåne, movexum, sandvikens kommun
microsoft

Övrigt