Logo

Nyheter

event

Välkommen Malin, Sandbacka Science Parks nya projektkoordinator

Kategori: Övrigt

Säg hej till Malin - friluftsfantast, norrlänning och en hejare på enhjuling. Med en bakgrund inom företags- och näringslivsfrågor kommer Malin Johansson att axla rollen som Sandbacka Science Parks nya projektkoordinator. Vi hälsar henne varmt välkommen till oss!

Berätta, vem är du?

Jag är en norrlänning med intresse för friluftsliv och kultur. Jag trivs ute i skogen och åker gärna långfärdsskridskor och slalom eller vandrar i fjällen på fritiden. I 50-årspresent köpte jag faktiskt en kåta till mig själv. Lite granris, några liggunderlag och en kopp glögg där inne är inte alls dumt!

Hur kommer det sig att du sökte dig till Sandbacka Science Park?

Jag har tidigare arbetat med en mix av regional utveckling, företagsfrågor och näringslivsfrågor och tyckte att det var både roligt och givande. På Sandbacka Science Park får jag möjligheten att arbeta med framtidens utmaningar utifrån ett vetenskapligt förhållningssätt.

Finns det något du ser fram emot lite särskilt i din roll som projektkoordinator?

Jag ser mest fram emot att jobba ihop med kompetenta och kunniga människor, det är otroligt lärorikt. Och naturligtvis att driva projektet framåt, att komma i mål med saker vi har planerat.

Vad hoppas du kunna bidra med?

Erfarenheter och lärdomar från min bakgrund inom regional utveckling och näringslivsutveckling. Och den norrländska charmen.

Vad hade du arbetat med om du inte arbetat här?

Jag har faktiskt pluggat textil vid högskolan i Umeå så det hade säkert varit något inom det. Annars inom kommunikation, som jag också har en bakgrund inom.

Mer om Malin!

Vad fredagsfikar du helst på?

Kladdkaka. Absolut kladdkaka.

Var går din drömsemester?

Det måste nog bli till Nepal.

Har du någon dold talang?

Ja! Den frågan har jag väntat på. Jag kan cykla enhjuling. Jag lärde mig när jag var barn och är lite förvånad över att jag fortfarande klarar av det.

Om ditt liv hade en theme song, vilken hade det varit?

Always look on the bright side of life.

Övrigt