Logo

Nyheter

event

Vi rekryterar projektcontroller

Kategori: Övrigt

Sandbacka Science Park söker nu en ansvarsfull projektcontroller som är vass på struktur och har ett lösningsorienterat sinne. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss och ta ett nytt kliv i karriären!

Om oss – Sandbacka Science Park

I 22 år har Sandbacka Science Park stöttat företag och gjort verklighet av nytänkande idéer till hållbara produkter, tjänster och företag. Sandbacka Science Park i Sandviken är en av Sveriges cirka 40 science parks och Gävleborgs enda. Vi skapar forum för människor som vill göra hållbara affärer och för samarbeten som påverkar. På riktigt. Vi får människor att mötas, samverka och utvecklas. Det är i samarbetet och relationerna mellan företag, akademi, studenter och samhälle som gör att vi kan driva utveckling för att skapa fler hållbara och digitala lösningar. Detta genom exempelvis nya samarbeten, utvecklings- och innovationsprojekt och initiativ. Tillsammans löser vi vår tids utmaningar som förändrar framtiden.

Om uppdraget

Du kommer att bli anställd på Sandvikens kommun och tillhöra Näringslivskontoret, där Sandbacka Science Park är en av tre enheter. Välkommen till en arbetsgrupp som värdesätter inkludering och som erbjuder dig stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Sandbacka Science Park driver egna och deltar i andra aktörers utvecklingsprojekt i syfte att genomföra näringslivsfrämjande insatser för företagen i regionen. Insatserna ska stärka konkurrenskraften i det regionala näringslivet och skapa fortsatt hållbar tillväxt.

I rollen som projektcontroller kommer du att ansvara för Sandbacka Science Parks projektredovisning. Du kommer arbeta med ekonomisk uppföljning och analys, samt att sammanställa och bygga ekonomiska rapporter. I arbetet kommer du ha löpande kontakt med projektens finansiärer, samverkansparter och andra intressenter och du ansvarar också för att rekvirera externa projektmedel och säkerställa att projekten får finansiering utbetald enligt beslut. Du kommer också att vara involverad i verksamhetens ekonomi- och verksamhetsstyrning, inköp/upphandlingar samt i arbetet med budget, prognos, delårs- och årsbokslut.

Kvalifikationer

Du är utbildad ekonom och har tidigare arbetat med redovisning. Du är en noggrann och strukturerad person som trivs med att arbeta med flera olika processer parallellt i en snabbfotad verksamhet. Du har ett lösningsorienterat sinne och det är helt naturligt för dig att självständigt leda och driva ditt arbete framåt. Samtidigt sätter du stort värde i att stötta kollegor och chefer, inte minst i ekonomiska frågor där du kan ta fram ekonomiska beslutsunderlag och har förmåga att förklara dessa på ett pedagogiskt sätt. I rollen kommer du ha många kontaktytor såväl internt som externt, det är därför av stor vikt att du kommunicerar väl i svenska både i tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation eller med EU-projekt är det meriterande.

Om anställning

Tillsvidare fr.o.m. augusti 2023.

Kontaktperson

Jan Fagerström
Näringslivschef, Sandvikens kommun
Telefon: 026 – 24 04 00
E-post: jan.fagerstrom@sandviken.se

Ansökan

Ansök senast: 2023-06-09
Referensnummer: 63-23

Övrigt