Logo

Nyheter

event

Vi rekryterar: Teknisk projektledare

Anser du att tillverkande företag kan bli mer konkurrenskraftiga med hjälp av ny teknik och produktionsmetoder? Om du vill arbeta i projekt vars syfte är att stötta företag i regionen att utforska och nyttja nya tekniska lösningar, är det här rätt tjänst för dig!

Din roll är att agera länk till framtidens produktionsteknik för regionens företag. Din uppgift blir att leda och arbeta operativt inom projekt som visar vägen och möjliggör en utvecklingsresa för regionens företag. Arbetet sker i nära samarbete med företag och andra aktörer i regionen. Vi tror att du har ett nyfiket intresse för områden såsom AI, automation, additiv tillverkning och cybersäkerhet.

Din bakgrund

Du har:

  • erfarenhet inom projektledning.
  • god kommunikativ förmåga såväl i svenska som engelska i tal och skrift och erfarenhet från att samverka med en mångfald av aktörer.
  • utbildningsbakgrund inom exempelvis industriell ekonomi, datateknik/systemvetenskap eller annan relevant akademisk utbildning och/eller några års erfarenhet av teknikutveckling från industrin.

Meriterande:

  • erfarenhet av förändringsledning inom digitalisering eller produktionsteknik.
  • erfarenhet från industrin samt kompetens inom områden såsom additiv tillverkning, automation, AI och/eller cybersäkerhet.

Du är van att effektivt leda projekt från idé till implementering. Du har goda ledaregenskaper, hög integritet och du vågar prioritera och ställa krav. Som person är du leveransfokuserad, strukturerad och har god kunskap och ett nyfiket intresse för utveckling och trender inom det tekniska området.

För att trivas i rollen bör du ha ett genuint intresse för science parkens samhällsuppdrag och vara ständigt nyfiken på nya möjligheter.

Välkommen att vara med och göra avtryck tillsammans med företag och science park i en dynamisk och innovativ miljö!

Om Sandbacka Science Park

I 24 år har Sandbacka Science Park stöttat företag och gjort verklighet av nytänkande idéer till hållbara produkter, tjänster och företag. Sandbacka Science Park i Sandviken är en av Sveriges cirka 30 science parks och Gävleborgs enda. Science parken skapar forum för människor som vill göra hållbara affärer och för samarbeten som påverkar. På riktigt. En plats för människor att mötas, samverka och utvecklas. Verksamheten är idag fokuserad på tre spetsområden - grön omställning, digital utveckling och mod att utveckla. Det är i samarbetet och relationerna mellan företag, akademi och samhälle som Sandbacka Science Park driver utveckling för att skapa fler konkurrenskraftiga företag genom hållbara och digitala lösningar. Allt med människan i fokus.

Sandbacka Science Park har sin hemvist organisatoriskt i Sandvikens kommun, men arbetar även på uppdrag av andra finansiärer, via företrädelsevis projektmedel, som Region Gävleborg, Vinnova, Tillväxtverket med flera. Verksamheten värdesätter mångfald och utgör en energifylld och kreativ arbetsplats.

Villkor

Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdagen är den 29 maj 2024.

Övrigt