Logo

Nyheter

event

Vi söker: Digital kommunikatör med känsla för formgivning

Kategori: Övrigt

Vi söker dig som har vana att arbeta i sociala medier med förmåga att skapa kreativt och grafiskt tilltalande innehåll till våra digitala kanaler. Du har passion för storytelling och skapar normmedveten kommunikation till våra målgrupper. Välkommen med din ansökan senast 9 oktober.

Om Sandbacka Science Park

I 22 år har vi stöttat människor och företag effektivt från idé till verklighet för att skapa hållbara produkter, tjänster och företag. Vi tillför vägledning, kontakter och kunskap för att få företag och samhällen att utvecklas på ett hållbart sätt. Vårt engagemang ligger i mötet mellan människor och vi tror att all förändring börjar med en idé eller vilja att göra skillnad.

Sandbacka Science Park i Sandviken är en av Sveriges cirka 40 science parks – och Gävleborgs enda. Vi arbetar tillsammans med människor i näringslivet, akademin och offentlig sektor för digital utveckling inom industrin, för ett hållbart energisystem med utsläppsfria transporter och gör det med människan i fokus.

Sandbacka Science Park tillhör Sandvikens kommuns näringslivskontor och arbetar via projekt på uppdrag av bland annat EU. Vi har en central roll i det regionala stödsystemet för innovation och utveckling med syfte att skapa hållbar tillväxt.

Om rollen: Digital kommunikatör

Som digital kommunikatör kommer du att skapa målgruppsanpassat innehåll till våra sociala medier, producera nyhetsbrev och uppdatera innehållet på vår webbplats. I rollen ingår också att utforma digitala kampanjer med stöd från vår kommunikationsstrategi. Några av dina främsta verktyg i vardagen kommer att vara mobiltelefonen, kameran, datorn, Canva, Adobe-sviten och webbverktyget Sitevision.

Du kommer att ingå i en total arbetsgrupp om 24 personer i Sandbacka Science Parks verksamhet och dina närmsta kollegor finns i kommunikationsteamet bestående av fyra personer. Det är en snabbfotad verksamhet som möter vår målgrupps behov och framtidens utmaningar. Gemensamt i vårt team är att vi skapar en bättre framtid för regionens företag och uppmuntrar nya innovationer och lösningar för en välmående planet.

Vårt kommunikationsteam arbetar främst med egen produktion av foto, kortare filmer, webbutveckling, pressrealeser, texter och layout. Tillsammans planerar vi vårt arbete med fokus på att uppfylla verksamhetsmålen och målen inom våra olika projekt. Vi värnar om vårt varumärke och använder kommunikationen som verktyg för att stärka det.

Som digital kommunikatör trivs du med varierande arbetsuppgifter och att arbeta i olika projekt. Du kommer att arbeta nära projektledare, kommunikatörer och kommunikationsansvarig.

Varför jobba hos oss?

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en kreativ arbetsplats där vi alltid strävar efter att ta tillvara människor olika perspektiv och erfarenheter. Vi är måna om att arbeta hållbart för att du, vi som organisation och planeten ska hålla länge. För oss är det viktigt att du ska få utvecklas och bidra genom att i hög utsträckning försöka ta tillvara dina idéer och det du brinner för.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i rollen är det naturligt för dig att arbeta självständigt och i grupp. Du gillar att driva utvecklingen av vår digitala närvaro och har örat mot marken när det gäller användarnas digitala beteenden. Du gillar kontakt med människor, hålla dig uppdaterad om omvärlden och att skriva digital copy. Du har kunskaper och färdigheter som gör dig trygg i rollen att ansvara över våra sociala medier och för att kunna skapa digital copy, storytelling, digitala kampanjer och grafiskt material.

Du som söker tjänsten har utbildning i kommunikation, marknadsföring eller motsvarande på högskolenivå. Dessutom ser vi att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du har också god förmåga och erfarenhet av att använda såväl Microsoft Office-paketet som Adobe-sviten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Tidsbegränsad till: 2023-08-31
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetsgivare: Sandvikens kommun

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdagen är den 9 oktober 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontakt - frågor om tjänsten

ulric

Jenny Korhonen
Kommunikationsansvarig
Sandbacka Science Park

E-post: jenny.korhonen@sandviken.se
Telefon: 026-24 17 61

Övrigt