Logo

Nyheter

event

Vi söker projektledare som vill skapa inkluderande arbetsplatser

Kategori: Övrigt

Vi söker nu projektledare till EU-projekt. Med psykologisk säkerhet som grund vill du vara med och bygga inkluderande och attraktiva arbetsplatser hos företagen i regionen.

Om Sandbacka Science Park

I 22 år har vi stöttat människor och företag effektivt från idé till verklighet för att skapa hållbara produkter, tjänster och företag. Vi tillför vägledning, kontakter och kunskap för att få företag och samhällen att utvecklas på ett hållbart sätt. Vårt engagemang ligger i mötet mellan människor och vi tror att all förändring börjar med en idé eller vilja att göra skillnad.

Sandbacka Science Park i Sandviken är en av Sveriges cirka 40 science parks och Gävleborgs enda. Vi arbetar tillsammans med människor i näringslivet, akademin och offentlig sektor för digital utveckling inom industrin, för ett hållbart energisystem med utsläppsfria transporter och med människan i fokus. 

Sandbacka Science Park tillhör Sandvikens kommuns näringslivskontor och arbetar via projekt på uppdrag av bland annat EU. Vi har en central roll i det regionala stödsystemet för innovation och utveckling med syfte att skapa hållbar tillväxt.

Projektledare med psykologisk säkerhet som verktyg

Det finns stora utmaningar för små och medelstora industriföretag i Gävleborg och Dalarna att hitta rätt kompetens- och för kompetensen att hitta rätt företag. Hållbar Inkludering är projektet som bidrar till att tillgodose industrins kompetensbehov genom att bättre ta tillvara talangers erfarenheter och kompetenser samt skapa arbetsplatser som är attraktiva och inkluderande för hela rekryteringsbasen. Genom att arbeta med psykologisk säkerhet kommer vi prova en metod för att undersöka just detta. Psykologisk säkerhet skapar enligt forskning trygga team vilket innebär att inkluderingen på arbetsplatsen ökar det vill säga en vinst för både individen och företagen.

Som projektledare kommer du ansvara för att aktiviteterna i projektplanen genomförs och du rapporterar löpande till projektfinansiärer och extern utvärderare. Du trivs i en nätverkande roll med många kontaktytor där du driver frågan, deltar och själv anordnar seminarier, nätverksträffar och informationsträffar där frågan är aktuell. Du kommer att samverka med andra projekt, företag, föreningar, kommuner och regionerna Gävleborg och Dalarna.

Du kommer vara placerad på Sandbacka Park i Sandviken tillsammans med kreativa kollegor som har olika roller, här finns ett brett nätverk av kompetenser. Hos oss arbetar du i en dynamisk miljö som innebär att du driver utveckling tillsammans med dina kollegor. Vi har kunden i fokus och service är vårt signum.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i rollen är det naturligt för dig att söka kontakt med människor, intressera dig för beteendeförändring och ha som mål att göra en förflyttning i frågan. Du är driven och lösningsorienterad, trivs med att samverka med andra aktörer och du kommunicerar väl i tal och skrift. Du har sannolikt arbetat i projekt tidigare och det är meriterande om du har kunskaper om psykologisk säkerhet.

Välkommen att skicka in din ansökan senast 29 maj!

Övrigt