Logo

Finansiering

För ditt företags utveckling

Du vet hur du ska gå vidare, men det fattas pengar för att göra verklighet av din idé. Det finns olika sätt att få in kapital för en idé eller utvecklingsinsats - vi hjälper dig att hitta rätt finansiering.

Du är inte ensam! Det finns många människor och företag som vet hur de ska gå vidare, men saknar pengar. Vi kan guida dig i finansieringsdjungeln. Du kanske kan söka en utvecklingscheck för din digitaliseringsinsats, projektfinansiering för din nytänkande idé eller vill du kanske vill komma i kontakt med investerare.

Vi omvärldsbevakar och håller koll på projektutlysningar, utvecklingsbidrag och lån som kan passa just din idé eller ditt företag. I vårt nätverk har vi också investerare som kan hjälpa dig på vägen.

Behöver du finansiering?

Innovationscheckar

För små och medelstora företag som vill ta nästa steg i sin utvecklingsresa.

Genom Vinnovas innovationscheckar ger vi företag möjlighet att finansiera extern kompetens. Checkarna kan användas till affärsutveckling, för att skala upp din verksamhet eller för att testa ny teknik. Du kan också använda den till att ta fram en strategi för företagets immateriella tillgångar.

Anna Klasson

Frågor? Kontakta mig!

Peter Andersson, Idécoach

Utforska möjligheterna tillsammans med oss