Logo

Mötas och nätverka

Ett nätverk av experter och möjliggörare

Det är när man träffar andra som det händer grejer. Vi underlättar de här mötena på olika vis genom att samla människor med olika bakgrund och kunskap som vill träffas, inspireras, utbyta kunskap – få varandra att växa.

Över 1000 samarbeten har startats här

Tusentals personer har knutit nya kontakter via våra event och nätverk genom åren; nyfikna människor, etablerade företag, studenter, startups, experter, idésprutor, inspiratörer, forskare. Människor som vill skapa förändring eller få ny inspiration. Aktuella event hittar du i vår eventkalender.

Om du vill vara säker på att inte missa någon av de aktiviteter vi anordnar är ett bra tips att följa vårt nyhetsbrev. Där tipsar vi om workshops, seminarium, nätverksträffar och andra aktiviteter. Du får ett sammanhang och blir en del av vår gemenskap.

Nätverksträffar

Vi anordnar nätverksträffar och erbjuder även ett antal ämnesnätverk som samlar människor inom specifika områden. Här träffar du människor från andra företag med liknande utmaningar där ni kan dela erfarenheter och lösningar. Saknar du något nätverk? Du är välkommen att skicka in önskemål om ett nätverk som du anser skulle vara ditt företag och din bransch till nytta.

Vill du anmäla dig till
något av våra nätverk?

Våra nätverk

Bild

Godmorgon Sandviken

Här har du möjlighet till inspiration, få nyheter om vad som händer i Sandviken med omnejd. Träffa andra företagare och chansen att knyta nya viktiga affärskontakter.

Bild

Nätverk för ERP och affärssystem

Använder ditt företag någon form av produktionsplaneringssystem eller affärssystem? Om du vill veta hur du nyttjar systemet på bästa sätt är detta nätverk något för dig!

Utforska möjligheterna tillsammans med oss