Logo

CGI

CGI i Sandviken, Gävleborg

Sammanfogade genom liknande företagskulturer, disciplinerat affärsmannaskap och ett brett nätverk av experter och kompetens.

Med 71 000 medlemmar i 40 länder och på 400 kontor, erbjuder kombinationen av CGI en större närvaro, bättre tjänstekapacitet, och kompetens för våra kunder i Amerika, Europa och Asien-Stillahavsregionen. Det är en spännande tid för oss att kunna tillföra ännu större värde till vårt partnerskap med dig.

Lokalt ansvar, global räckvidd
Vi vill säga att vår värld blev större så att din kan bli mindre. Med vår utökade verksamhet har vi den lokala närvaro som krävs för att vara din lokalt närvarande partner, och erbjuda snabb och bra service oavsett var din verksamhet är. Samtidigt kommer vår globala styrka och vår leveranskapacitet säkerställa att du får tillgång till den bästa kompetensen och den mest kompletta tjänsteportföljen till det bästa priset.

Långsiktiga partnerskap och ett gott förflutet
Kännetecknet för alla framgångsrika partnerskap är en samarbetande och öppen arbetsrelation. Vi bygger upp våra avtal för att säkerställa att vi blir din mest pålitliga partner. Våra teams förmåga att konsekvent leverera värde är ett resultat av deras disciplinerade implementation av CGI Management Foundation. Denna styr ledningen av vår verksamhet och mäter och styr kontinuerligt vår förmåga att säkra era framgångar.

Innovativt tänkande, omfattande lösningar
Vår kultur bygger på entreprenörskap vilket ger våra experter den flexibilitet de behöver för att tänka innovativt och anpassa lösningen till ditt behov. Vi integrerar personer, affärsprocesser och teknik för att du ska få snabba och kraftfulla resultat. Våra branschexperter har en djup förståelse för din verksamhets vardag och utmaningar och våra omfattande tjänster gör det möjligt för oss att vara din helhetsleverantör som kan förbättra alla delar av din verksamhet.

Finansiellt starka, djupt engagerade
I en bransch där företag kommer och går, är CGI ett starkt, ekonomiskt stabilt och växande företag. Vi har över 36 år av erfarenhet inom IT, branscher och specifika områden som vi erbjuder i vårt partnerskap. Vi strävar efter att inte bara ge dig det du vill ha utan överträffa dina förväntningar vad gäller att nå dina affärsmål. Vårt engagemang för att göra dig nöjd är vårt främsta fokus.

CGI:s kontaktperson på Sandbacka Park är Henrik Lindkvist.

Namn: CGI Sandviken
Adress: Spångvägen 10
811 32 Sandviken
Tel: +46 26 54 63 29
E-post: henrik.lindkvist@cgi.com

webblänk
FB
instagram
insta
twitterlänk
youtube
actic

Utforska möjligheterna tillsammans med oss