Logo

Vi stöttar företag, idéer och affärer som förändrar framtiden

Kickstarta din idé

Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den. Tillsammans ser vi hur du tar den till nästa nivå. Vi coachar både individer och företag.

Utveckla ditt företag

Är ditt företag redo att möta morgondagens behov? Vi har insatserna, kompetensen, verktygen och nätverken som rustar ditt företag inför framtiden.

Skaffa finansiering

Du vet hur du ska gå vidare, men det fattas pengar. Här hittar du tips på olika bidrag, lån och investerare som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Nyheter

malin

Fredrik Mickelsson
VD, MittX

Modiga människor med nytänkande idéer

Inspireras av MittX hållbarhetsarbete

För att nå nya marknader och leva upp till de krav som ställs från kunderna har MittX accelererat sitt hållbarhetsarbete, en resa som tog fart när de tilldelades en innovationscheck genom Sandbacka Science Park.

– Vi försöker hela tiden utveckla vår produkt och tillföra mer värde. Att kunna säga att våra produkter är tillverkade av mer hållbart material ser vi som viktigt, säger Fredrik Mickelsson, VD på MittX.

För dig med en idé

Dina idéer är viktiga. På riktigt.

Vi hjälper dig att göra verklighet av dina idéer.

digitalisering-vr

För dig med företag

Vi utvecklar dig och ditt företag

Vi tillför kontakter, nätverk och expertis som tar ditt företag vidare.

additiv-tillverkning

För dig som vill göra skillnad

Vi formar framtiden tillsammans

Dina idéer, lösningar och vägval gör skillnad. Vi hjälper dig att söka medel för utveckling och komma i kontakt med ett nätverk av experter.

digitalisering-vr

Kontakta oss


natverkande