Logo

Vi hjälper dig att ta din idé eller innovation vidare

Kickstarta din idé

Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den. Tillsammans ser vi hur du tar den till nästa nivå. Vi coachar både individer och företag.

Utveckla ditt företag

Är ditt företag redo att möta morgondagens behov? Vi har insatserna, kompetensen, verktygen och nätverken som rustar ditt företag inför framtiden.

Skaffa finansiering

Du vet hur du ska gå vidare, men det fattas pengar. Här hittar du tips på olika bidrag, lån och investerare som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Nyheter

malin

Erika Parneborg

VD, Maximalfönster

Modiga människor med nytänkande idéer

Inspireras av företaget som vill revolutionera fönsterbranschen!

Det innovativa företaget Maximalfönster från Åshammar har ambitioner att ta branschen till nästa nivå genom sina unika produkter och metoder för fönsterbyten.

Under 2022 tilldelades företaget en innovationscheck som bidragit till ett försprång: Snart kan en digital lösning på spårbarhet öka företagets kundnöjdhet och hållbarhet genom kvalitetssäkrade tillverkningsprocesser.

– Det utvecklade systemstödet kommer att ge oss en effektivare produktion med mindre svinn i både material och arbetstid, säger Erika Parneborg, VD på Maximalfönster.

För dig med en idé

Dina idéer är viktiga. På riktigt.

Vi hjälper dig att göra verklighet av dina idéer.

digitalisering-vr

För dig med företag

Vi utvecklar dig och ditt företag

Vi tillför kontakter, nätverk och expertis som tar ditt företag vidare.

additiv-tillverkning

För dig som vill göra skillnad

Vi formar framtiden tillsammans

Dina idéer, lösningar och vägval gör skillnad. Vi hjälper dig att söka medel för utveckling och komma i kontakt med ett nätverk av experter.

digitalisering-vr

Kontakta oss


Recaptcha * (obligatorisk)
natverkande