Logo

Idécoachning och rådgivning

Här startar din idéresa

Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den, så kan vi tillsammans se hur du kan ta den till nästa nivå. Vi erbjuder kostnadsfri coachning för människors idéer i Sandviken, Hofors och Ockelbo.

Träffa en idécoach – så här går det till

Steg 1

Boka in vår idécoach för ett kostnadsfritt, förutsättningslöst möte.

Steg 2

Vi går igenom hur coachningen fungerar – från förväntningar till hur coachen kan hjälpa dig och din idé vidare.

Steg 3

Du berättar om din idé. Under sekretess givetvis.

Steg 4

Vi pratar om hur din idé kan få stöd för att växa.

Steg 5

Vi gör en övergripande handlingsplan för utvecklingsarbetet. Kanske är din idé redo för utvecklingsprogrammet Boost Chamber?

Peter Andersson

Redo att ge din idé en chans?

Kontakta Peter

coachning

Varför coachning?

Oavsett vilket stadium du befinner dig i kan det vara skönt att få ett nytt perspektiv på din idé. Vår idécoach guidar dig utifrån var du befinner dig och utifrån dina personliga förutsättningar.

Coachningen kan hjälpa dig att söka svar på frågor som: Finns det en marknad för min produkt eller tjänst? Finns det kunder som är redo att betala för min idé? Vi arbetar med etablerade verktyg som Lean Startup, Business Model Canvas (BMC) och Value Proposition Canvas.

samarbeten

Samarbeten som tar din idé vidare

Tillsammans med Gävle Innovation Hub Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Gävle och Propell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Hudiksvall utgör Sandbacka Science Park en av Gävleborgs tre noder som finns till för alla typer av idéer i regionen – alla idéer förtjänar en chans! Hos noderna kan vi ge dig kostnadsfri coachning och vägledning.

I nära samarbete med våra partners och företagsfrämjande aktörer i Gävleborg kan vi få din idé att förverkligas – till ett företag eller nästa hållbara innovation.

Utvecklingsprogram för startups

Movexum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.s affärsutvecklingsprogram Boost Chamber Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett steg i den riktningen. Testa och vässa din innovativa idé med andra entreprenörer och Movexums experter under tio veckor.

Rådgivning för nystartade företag i alla branscher

Nyföretagarcentrum Länk till annan webbplats. hjälper ditt företag med frågor som bland annat berör din affärsplan, ekonomi, marknadsföring eller mentorskap.

Lån och bidrag

Behöver du lån eller bidrag för att komma vidare? Almis Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. affärsrådgivare hjälper dig och kan svara på alla dina frågor.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss