Logo

Event

event

Gävle Sandviken Företagarvecka

Eventdatum: 2021-11-16-2021-11-18

Plats:

Välkommen till Gävle-Sandviken Företagarvecka den 16-18 november! Under tre spännande dagar har vi fokus på företagarnyttan och hur ditt företag kan växa på ett sätt som är hållbart – för dig, företaget och miljön.

Gävle och Sandvikens näringslivsenheter arrangerar i år för första gången en gemensam företagarvecka. Målet är att samla initiativ som inspirerar och ger företagarnytta men också lyfta fram och belysa företagandet i regionen. Genom att arrangera veckan tillsammans skapas möjligheter för ett ökat samarbete och nätverkande över kommungränserna.

Lokala företagare och föreläsningar

Bland annat kommer besökarna få lyssna på andra företag, stora som små, som berättar om sina smarta val för högre lönsamhet. Det blir också inspirerande föreläsningar av bland andra tredje generationens entreprenören Fabian Bengtsson, som blev ”SIBA-Fabian” med hela Sverige genom en serie reklamfilmer och Ami Hemviken, som har rötterna i Gävle, och idag är en av landets främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Föreläsaren, coachen och inspiratören Christer Olsson kommer ge besökarna enkla medel som kan hjälpa dem att skapa förändring i livet.

 

SE HELA VECKANS PROGRAM HÄR! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.