Logo

Event

event

Kickstarta ert hållbarhetsarbete

Stärk din ställning som leverantör - delta i vår workshopserie för att säkra uppdrag och driva företag hållbart. Högre krav gällande hållbarhet gör det viktigt för företag att förstå hur det påverkar dem och vad de behöver göra för att möta den nya marknaden.

I samverkan med Alleima och Hållbarhetsbyrån Greengoat bjuder vi in till en workshopserie om hur du som företagare startar och utvecklar ditt hållbarhetsarbete. Workshopserien erbjuder även en hållbarhetmätning som ger en nulägesbild av vart ert företag befinner sig idag och en bra utgångspunkt för att fortsätta.

Ni kommer att lära er:

📍 Vad hållbarhet är och varför det är viktigt för ditt företag
📍 Hur du integrerar hållbarhet i din affärsstrategi.
📍 Få konkreta strategier och verktyg för att organisera och genomföra ett effektivt hållbarhetsarbete inom din organisation.
📍 Hur du sätter upp hållbarhetsmål och hur du följer upp dem
📍 Skapar en konkret plan för din verksamhet mot ökad hållbarhet och långsiktig framgång.

🔹Utbildningen riktar sig till små- och medelstora företag som vill vidareutveckla sitt hållbarhetsarbete eller till företag som ännu inte startat.

Varför ska du gå på denna utbildning?

✅Du får en djupare förståelse för hållbarhet och hur det kan bidra till ditt företags framgång.
✅Du får verktyg och kunskap för att implementera hållbarhet i din verksamhet.
✅Du får möjlighet att nätverka med andra företag som är engagerade i hållbarhet.

Datum:

Onsdag 4 september, kl 08:30-12:00 på Sandbacka Park:
Vid det första tillfället kommer vi trendspana om vad som händer i omvärlden som kan påverka ert företag ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi går igenom vad hur de nya EU-lagstiftningarna inom hållbarhet kan innebära för dig som lite mindre företag, och kanske leverantör till större företag som direkt berörs av lagarna. Ni kommer även få en introduktion till vad hållbarhet är för ett företag och hur ni kan jobba med det.

Måndag 24 september och 5 november, kl 08:30-12:00 på Sandbacka Park:
De andra två tillfällena blir det mer djupdykning och ni får arbeta med att utveckla era företag inom hållbarhetsområdet.

Pris: Workshopen är kostnadsfri men anmälan krävs.

Sandbacka Science Park erhåller finansiering via Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Gävleborg genom projektet Allmänna främjande insatser.

Eventinformation

4 september 2024
08:30 - 12:00

Sandbacka Park,

Sandviken

Workshopen är kostnadsfri men anmälan krävs.