Logo

Event

event

Hacka för framtiden

Eventdatum:

Plats: Gävle Innovation Hub, DoSpace

Testa hackathon-konceptet och möt erfarna "hackare" under ett lunchevent. Ta chansen och få en försmak på vad VM i problemlösning kan innebära. Kanske är du till och med en av teammedlemmarna som deltar i världens största innovationstävling den 22 oktober?

Föreställ dig att bli instängd i ett rum under två veckor med människor som är olik dig. Tillsammans ska ni hitta lösningar på globala utmaningar – låter det läskigt eller spännande? Om du är en av dem som tycker att det låter nervkittlande, inspirerande och utmanande är Hack for Earth något för dig: världens största online-hackathon.

Den 1 oktober får du chansen att inspireras av Hack the Crisis-vinnaren Sofie Wahlströms startup-resa, du får lära dig att bygga starka team med den erfarna projektledaren och tidigare ”hackaren” Jenny Ogebrandt och du får till och med testa att "hacka" med Malthe Vesström i ett mini-hackathon under fredagens lunchevent på Gävle Innovation Hub, DoSpace.

Hackathon som innovationsmetod bygger på just det här – att engagera människorna som lever i det samhälle vi behöver förändra. Varmt välkommen!

______________________________________

Datum: Fredag den 1 oktober 2021
Tid: 12:00-14:30
Plats: Gävle Innovation Hub, DoSpace, Drottninggatan 18, 803 20 Gävle
Organiseras av: Sandbacka Science Park, Gävle Innovation Hub, DoSpace, FindIT
Pris: Eventet är kostnadsfritt men vi behöver få in din anmälan

event

Vi söker dig till vårt hackathon-team!

För att ta partnerskapet i Hack for Earth till nästa nivå väljer Sandbacka Science Park att koordinera och samla ihop ett hackathon-team från Gävleborg med omnejd. Är du kreativ, problemlösare, engagerad, intresserad, uthållig och villig att hitta lösningar på de 17 globala målen? Skicka in din intresseanmälan till oss senast 20 oktober 2021.

Formulär intresseanmälan
Hur hörde du talas om Hack for Earth? * (obligatorisk)
Hur hörde du talas om Hack for Earth?Frivilligt att ange