Logo

Event

event

Informationsträff: Science Based Targets Program - för små och medelstora företag

Eventdatum:

Plats: Digitalt via Teams

Stärk din ställning som leverantör - delta i vår workshopserie för att säkra uppdrag och driva företag hållbart. Den 3 oktober bjuder vi in till en informationsträff där vi berättar mer om det SBTi-programmet som är framtaget för små och medelstora företag i Gävleborg.

Kraven på hållbarhet skärps alltmer genom lagar och regler som sätter högre krav gällande hållbarhet. Företag behöver ökad kunskap gällande värdekedjan och deras egna utsläpp. För att öka sin konkurrenskraft och samtidigt minska sitt klimatavtryck är det viktigt att företag har koll på och kan redovisa data på sitt klimatavtryck såväl som hur de arbetar med mänskliga rättigheter och arbetsmiljö.

Sandbacka Science Park vill stötta företag i klimatomställningen och välkomnar er att delta i ett workshop-program med Greengoat. Programmet bygger på Science Based Targets-initiativet Länk till annan webbplats. och startar med en hållbarhetsmätning som utförs av Sandbacka Science Park. Därefter kommer en informationsträff äga rum digitalt innan själva SBTi-programmet startar med en workshop på plats på Sandbacka park. Under programmet kommer Greengoat berätta om fördelarna med att sätta vetenskaps-baserade verksamhetsmål och stötta ert företag för att komma igång med ansökan.

Delta den 3 oktober och få bättre förståelse för hur du kan öka din konkurrenskraft och stärka din ställning som leverantör genom att driva företag mer hållbart.

Välkommen!

Datum: Tisdag 3 oktober 2023
Tid: 13:00-14:00
Plats: Digitalt
Arrangör: Sandbacka Science Park
Pris: Träffen är kostnadsfri men anmälan krävs.

Anmäl dig senast den 1 oktober här:

 

Frågor? Kontakta mig!

ulric

Anna Klasson
Sandbacka Science Park


Sandbacka Science Park erhåller finansiering via Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Gävleborg genom projektet Allmänna främjande insatser.

EU-logo
Region Gävleborg logo