Logo

Event

event

Seminarium: Hur skapar vi lokal och hållbar tillverkning av kritiska reservdelar?

Eventdatum:

Plats: Skogshem och Wijk, Lidingö eller digitalt.

Välkommen på seminarium om hur störningar och oro i omvärlden ökar behovet av resilienta och motståndskraftiga leveranskedjor och hur vi kan möta utmaningarna.

Basindustrin är en viktig hörnsten i Sveriges ekonomi, men den är helt beroende av reservdelar och komponenter för att kunna konkurrera. Reservdelarnas leverantörskedjor är ofta globala, vilket har visat sig sårbart när händelser i omvärlden påverkar handel och distribution negativt. Nu påbörjas en mission för att utforska nya sätt att säkra industrins tillgång till kritiska reservdelar och komponenter.

I samarbete med Paper Province, Propell och Sandbacka Science Park bjuder nu Sustainable Steel Region in till ett seminarium på temat "Hur skapar vi On demand - lokal och hållbar tillverkning av kritiska reservdelar och komponenter?". Seminariet arrangeras i samband med Metalliska materials programkonferens 2024.

Under seminariet kommer Sustainable Steel Region att berätta mer om missionen och du kommer även få lyssna till Ivaldi Group som globalt utvecklar tjänster för on-demand-tillverkning och RISE som stödjer företagens utveckling med ett Applikationscenter för additiv tillverkning.

Välkommen att delta på plats eller digitalt!

Få kunskap om hur initiativet ska hjälpa företag att bli mer motståndskraftiga mot yttre störningar och lyssna till inspirerande företag och organisationer som kan underlätta omställningsresan!

Datum: 13 mars 2024
Tid: 10.00-12.00
Plats: Skogshem och Wijk, Lidingö* eller digitalt.

Mer information och anmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

*För dig som önskar delta på plats, observera att du även måste anmäla dig till Metalliska materials programkonferens här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..