Logo

Event

event

Tävla i Gävleborgs största idétävling 1-28 februari

Eventdatum:

Plats:

Har du tänkt ut en fiffig lösning? En smart tjänst eller en helt ny produkt? Låt inte världen gå miste om dina idéer – tävla med din idé! Du har chans till fina priser till ett värde upp till 50.000 kronor.

Är du redo att ge din idé en chans? Då är jagharenidé.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. något för dig.

Jagharenide.nu är Gävleborgs största idétävling, som för andra året i rad, arrangeras av Movexum Länk till annan webbplats.och Sandbacka Science Park Länk till annan webbplats.tillsammans med aktörer och kommuner i länet. Syftet med tävlingen är att främja entreprenörskap och få fler idéer att bli verklighet.

Vi vill uppmuntra människor att ta det första steget till att förverkliga sina idéer och genom tävlingen har mer än 1100 idéer lämnats in sedan den arrangerades för första gången i Västernorrland. Jagharenidé.nu pågår med samma koncept och under samma period som i Gävleborg även i Västernorrland arrangerat av BizMaker Länk till annan webbplats. och i Dalarna arrangerat av Dalarna Science Park Länk till annan webbplats..

Om tävlingen:

  • Det går att skicka in bidrag 1-28 februari 2023
  • Din idé är trygg hos oss och hanteras och bedöms av en jury som lyder under sekretessavtal
  • Du kan skicka in en eller flera idéer till jagharenide.nu/gavleborg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
  • Du behöver vara över 18 år för att tävla
  • Privatpersoner, företag och organisationer är alla välkomna att tävla
  • Du behöver ingen färdig prototyp eller affärsidé - det räcker med en idé
  • Tre vinnare tilldelas stöd och affärsrådgivning till ett värde av 50.000 sek (1:a pris), 25.000 sek (2:a pris) och 15.000 sek (3:e pris). Det kan vara t.ex. inom marknadsföring, ekonomi, juridik eller annan expertis som är anpassad efter dig och din idé.