Logo

Tjänster och erbjudanden

Vi stöttar människor och företag från idé till verklighet

Det kan vara svårt att veta hur man kommer vidare eller i vilken ände man ska börja. Vi tillför vägledning, kontakter och kunskap som får människor, företag och samhällen att utvecklas.

Sandbacka Science Park stöttar idéer, företag och affärer som förändrar framtiden. Tillsammans möter vi vår tids största utmaningar.

Bild

Affärsutveckling

Utveckla ditt etablerade företag! Hela världen ställer om till hållbar utveckling, därför kan man som företagare behöva utmana, tänka nytt och ställa om. Är ditt företag redo att möta morgondagens behov? Vi hjälper dig.

Bild

Företagsmätningar

Från nuläge till nyläge! Utveckling innebär förändrade förutsättningar men också nya möjligheter till en mer lönsam affär. Ta första steget och kartlägg ditt företags nuläge. Vi erbjuder flera olika mätningar för att få fler företag att ställa om.

Bild

Nätverk och kontakter

Vi kan det här med nätverk och kontakter! Det är när man träffar andra som det händer grejer. Vi underlättar de här mötena och i våra forum träffar du personer som får dig och ditt företag att växa.

Bild

En miljö för dig att växa i

Genom oss får du ett sammanhang, kunskap och kontakter. Vår dörr står alltid öppen. Här bygger du ditt nätverk och växer i en kreativ och stöttande miljö.

Bild

Idécoachning och rådgivning

Utveckla din idé hos oss! Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den, så kan vi tillsammans se hur du kan ta den till nästa nivå. Vi coachar både individer och företag.

Bild

Hitta rätt finansiering

Du vet hur du ska gå vidare, men det fattas pengar. Vi hjälper dig med tips på olika bidrag, lån och investerare som kanske kan hjälpa dig på vägen, så att du kan göra verklighet av din idé.

Bild

Hitta kompetens

Vi vet var dina framtida medarbetare finns! En förutsättning för att växa är att ha rätt människor med sig på resan. Det är därför viktigt att arbeta med insatser som syftar till att behålla, inkludera och utveckla medarbetarna.

Bild

Hitta bolag att investera i

Hos oss har du möjlighet att hitta människor med goda idéer. Vi gillar att föra samman människor, då det kan bli starten på något fruktbart. Vi letar alltid efter nya idéer och innovationer som får samhällen att utvecklas, för dig att investera i.

Bild

IT-Forum

IT-Forum är inspirations- och branschdagen för alla intresserade av digitala möjligheter inom industrin. IT-Forum plockar upp aktuella teman och samlar människor från industrin, företag, akademin och offentlig sektor för inspiration, kunskap, spännande möten och möjligheter till nya affärer.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss