Logo

Tjänster och erbjudanden

Vi stöttar människor och företag från idé till verklighet

Det kan vara svårt att veta hur man kommer vidare eller i vilken ände man ska börja. Vi tillför vägledning, kontakter och kunskap som får människor, företag och samhällen att utvecklas. Tillsammans möter vi vår tids största utmaningar.

Bild

Affärsutveckling

Hela världen ställer om till hållbar utveckling, därför kan man som företagare behöva utmana, tänka nytt och ställa om. Är ditt företag redo att möta morgondagens behov? Vi hjälper dig.

Bild

Företagsmätningar

Utveckling innebär förändrade förutsättningar men också nya möjligheter till en mer lönsam affär. Ta första steget och kartlägg ditt företags nuläge. Vi erbjuder flera olika mätningar för att få fler företag att ställa om.

Bild

Nätverk och kontakter

Det är när man träffar andra som det händer grejer. Vi underlättar de här mötena och i våra forum träffar du personer med olika bakgrund och kunskap som vill träffas, inspireras, utbyta kunskap.

Bild

En miljö för dig att växa i

Genom oss får du ett sammanhang, kunskap och kontakter. Vår dörr står alltid öppen. Här bygger du ditt nätverk och växer i en kreativ och stöttande miljö.

Bild

Idécoachning och rådgivning

Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den, så hjälper vi dig att ta den till nästa nivå. Vi coachar både individer och företag.

Bild

Hitta rätt finansiering

Du vet hur du ska gå vidare, men det fattas pengar. Vi hjälper dig med tips på olika bidrag, lån och investerare som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Bild

Hitta bolag att investera i

Hos oss har du möjlighet att hitta människor med goda idéer. Vi letar alltid efter nya idéer och innovationer som får samhällen att utvecklas, för dig att investera i.

Bild

Hitta kompetens

En förutsättning för att växa är att ha rätt människor med sig på resan. Det är därför viktigt att arbeta med insatser som syftar till att behålla, inkludera och utveckla medarbetarna.

Bild

IT-Forum

IT-Forum plockar upp aktuella teman och samlar människor från industrin, företag, akademin och offentlig sektor för inspiration, kunskap, spännande möten och möjligheter till nya affärer.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss