Logo

För företag

Utveckla ditt företag från nuläge till nyläge

Är ditt företag redo att möta morgondagens behov inom hållbarhet, produktion och digitalisering? Utveckling innebär förändrade förutsättningar men också nya möjligheter till en lönsammare affär. Vi har insatserna, kompetensen, verktygen och nätverken som rustar ditt företag för framtiden. Från idé till handling – vi hjälper dig!

Malin Rogström

Hej företagare!

Känns det svårt att veta var du ska börja? Jag pratar gärna med dig!

Ta hjälp av Sofia

Ta första steget och kartlägg ditt företags nuläge

Vi erbjuder kostnadsfria företagsmätningar inom hållbarhet, psykologisk trygghet samt process- och digitaliseringsmognad. Med utgångspunkt från ert nuläge har vi sedan en dialog om hur ni vill gå vidare samt vilka möjligheter som erbjuds.

Vi stöttar din utvecklingresa

Det kan vara svårt att veta hur man kommer vidare eller i vilken ände man ska börja. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag som vill utvecklas och ställa om. Genom utbildningar, workshops och nätverk med experter inom exempelvis vätgas, digitalisering och energisystem får du vägledning, kontakter och kunskap.

Idag har vi fler än 500 företag engagerade i vår verksamhet som erbjuder expertkompetens, nätverk och testmiljöer för produktutveckling.

Ett nätverk av experter och möjliggörare

Det är när man träffar andra som det händer grejer. Vi underlättar de här mötena på olika vis genom att samla människor med olika bakgrund och kunskap som vill träffas, inspireras, utbyta kunskap – få varandra att växa.

Tusentals personer har knutit nya kontakter via våra event och nätverk genom åren; nyfikna människor, etablerade företag, studenter, startups, experter, idésprutor, inspiratörer, forskare. Människor som vill skapa förändring eller få ny inspiration. Aktuella event hittar du i vår eventkalender Länk till annan webbplats..

Vi anordnar nätverksträffar och erbjuder ett antal ämnesnätverk som samlar människor inom specifika områden. Här träffar du människor från andra företag med liknande utmaningar där ni kan dela erfarenheter och lösningar. Välkommen att gå med i något av våra nätverk!

Behöver du finansiering?

Du är inte ensam! Det finns många människor och företag som vet hur de ska gå vidare, men saknar pengar. Du kanske kan söka en utvecklingscheck för din digitaliseringsinsats, få projektfinansiering för din nytänkande idé eller komma i kontakt med investerare? Vi guidar dig i finansieringsdjungeln!

Vi omvärldsbevakar och håller koll på projektutlysningar, utvecklingsbidrag och lån som kan passa just din idé eller ditt företag. I vårt nätverk har vi också investerare som kan hjälpa dig på vägen.

Genom Vinnovas innovationscheckar kan vi även ge företag möjlighet att finansiera extern kompetens. Checkarna kan användas till affärsutveckling, för att skala upp en verksamhet eller för att testa ny teknik.

Häng med på vad som händer hos oss

Om du vill vara säker på att inte missa någon av de aktiviteter vi anordnar är ett bra tips att följa vårt nyhetsbrev. Där tipsar vi om workshops, seminarium, nätverksträffar och andra aktiviteter. Du får ett sammanhang och blir en del av vår gemenskap.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss