Logo

Tjänster och erbjudanden

Vi stöttar människor och företag från idé till verklighet

Det kan vara svårt att veta hur man kommer vidare eller i vilken ände man ska börja. Vi tillför vägledning, kontakter och kunskap som får människor, företag och samhällen att utvecklas.

Sandbacka Science Park bidrar till framtidens affärer och samhälle och står alltid redo att hjälpa just dig.

Bild

Utveckla ditt etablerade företag

Hela världen ställer om till hållbar utveckling, därför kan man som företagare behöva utmana, tänka nytt och ställa om. Är ditt företag redo att möta morgondagens behov? Vi hjälper dig.

Bild

Från nuläge till nyläge

Hela världen ställer om för en hållbar utveckling, därför kan man som företagare behöva utmana, tänka nytt och ställa om. Utveckling innebär förändrade förutsättningar men också nya möjligheter till en lönsammare affär. Ta första steget och kartlägg ditt företags nuläge.

Bild

Nätverk och kontakter

Häng med oss, vi kan det här med nätverk och kontakter! Det är när man träffar andra som det händer grejer, det vet vi. Sandbacka Science Park underlättar de här möten mellan människor och i våra forum träffar du personer som får dig och ditt företag att växa.

Bild

En miljö för dig att växa i

Via oss får du sammanhang, kunskap och kontakter. In till oss står dörren alltid öppen. Här bygger du ditt nätverk och växer i en stöttande miljö.

Bild

Utforska idéer via projekt

Ny kunskap, nya idéer och innovationer behövs för att människor, företag och samhällen ska fortsätta utvecklas. Vi är öppna för nya projektidéer och kan lotsa dig till rätt utlysning eller vara en möjlig partner för dig om det ligger i linje med något av våra spets- eller fokusområden.

Bild

Hitta finansiering

Du vet hur du ska gå vidare. Men det fattas pengar för att göra verklighet av din idé. Vi hjälper dig hitta rätt finansiering.

Bild

Utveckla din idé hos oss

Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den, så kan vi tillsammans se hur du kan ta den till nästa nivå. Vi coachar både individers och företags idéer.

Bild

Vi vet var dina framtida medarbetare finns

En förutsättning för att växa är att ha rätt människor med sig på resan. Det blir därför viktigt att företag jobbar med insatser som syftar till att behålla, inkludera och utveckla medarbetarna. Vi vet att det kan vara en utmaning att hitta rätt - vi hjälper dig hitta vägarna till rätt kompetens.

Bild

IT-Forum

IT-Forum är inspirations- och branschdagen för alla som är intresserade av digitala möjligheter inom industrin. IT-Forum plockar upp aktuella teman och samlar industri, IT-företag, forskare, studenter, högskolor, universitet och offentlig sektor för inspiration, kunskap, spännande möten och möjligheter till nya affärer.

Bild

Hitta bolag att investera i

Hos oss har du möjlighet att hitta människor med goda idéer. Vi gillar att föra samman människor. Vi vet att det kan bli starten på något fruktbart. Därför spanar vi ständigt efter nya idéer och innovationer för dig att investera i och som får samhällen att utvecklas.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss