Logo

Nyheter

event

Sandbacka Science Park deltar i internationell 3D-konferens

Kategori: Hållbar produktion

Den 1-3 juli anordnas ett globalt webbinarium om 3D-printing och additiv tillverkning. På konferensen presenteras de senaste innovationerna inom området. Under eventet diskuteras också aktuella utmaningar inom tekniken. Syftet med konferensen är att främja forskning och samarbete mellan industri och akademi.

Under evenemanget kommer Sandbacka Science Parks Sima Valizadeh, expert inom 3D-printing/additiv tillverkning, att hålla ett föredrag på temat kunskapsöverföring. Fokus för Simas föredrag är kompetensbehovet inom industrin för att implementera denna teknik. Hon kommer också att presentera Sandbacka Science Parks förstudie "AM on the road" som belyser hur denna utmaning kan lösas i praktiken och som möjliggör kunskapsöverföring på ett effektivt sätt. Förstudien har kartlagt hur och om mobila testbäddar kan möjliggöra implementationen av AM-tekniken hos regionens små och medelstora företag. Missa inte Sima den 1 juli och hennes föreläsning "Skills and Education Issues in the Development of Additive Manufacturing".

Webbinaret vänder sig främst till forskare, matematiker, kemister och forskningsstudenter och är ett utmärkt tillfälle att samla experter och intressenter från hela världen för att skapa dialog, hitta nya affärsmöjligheter och dela erfarenhet och kunskap inom området.

2nd Global Webinar on 3D Printing and Additive Modelling, 1-3 juni

När? 1-3 juli, 2022
Var? Online
Arrangör? Global Scientific Guild
Kostnad? USD 139 - 349

Är du intresserad av att delta?

Läs mer och registrera ditt intresse på eventsajten Länk till annan webbplats.

Hållbar produktion