Logo

Nyheter

event

Välkommen Kristina, programansvarig för Mod att utveckla

Kategori: Övrigt

Sandbacka Science Park har fått förstärkning i form av Kristina Haag, en musikälskande och kreativ pedagog med en stark tro på människans förmåga. Nu intar hon rollen som programansvarig för Mod att utveckla och vi är så glada att ha henne på plats!

Berätta Kristina, vem är du?

Jag är en nyfiken, musikälskande pedagog i grunden, med mycket kreativt tänkande. Under mina tidigare år har jag haft förmånen att jobba i olika verksamheter. Kommunalt, privat, statligt, inom integreringsprojekt och i eget företagande. Jag har genom åren arbetat med kompetensfrågor och jag drivs av att få jobba med team, organisationsfrågor och psykologisk trygghet.

Hur kommer det sig att du sökte dig till Sandbacka Science Park?

Jag hade hört mycket gott om Sandbacka Science Park i olika sammanhang och hade också kommit i kontakt med er genom mitt företagande. När den här rollen dök upp kändes den mitt i prick för mig både med mod och utveckling.

Finns det något du ser fram emot lite särskilt i din roll som programansvarig för Mod att utveckla?

Det är alltid intressant med människans utveckling, så det känns spännande att få vara delaktig i detta och uppleva hur människor växer genom mod och förändring. Jag tror verkligen på människans förmåga och ser fram emot på vilket sätt vi kan bidra till ökad lönsamhet, effektivitet och välmående hos företag. Sen ser jag förstås fram emot ett nära samarbete med de andra två fokusområdena.

Vad pysslar du med när du inte är på jobbet?

Jag kommer från en musikälskande familj och sjunger gärna. Jag älskar havet och är gärna vid vatten så mycket jag kan. Annars uppskattar jag att ta dagen som den kommer och få fylla den med det som känns intressant för dagen.

Finns det något du ser fram emot lite särskilt under 2024?

Det är såklart att inta den här rollen, att själv få utvecklas och lära mig. Att lära känna nya människor och en ny arbetsplats. Sedan är det att få ha kul, vilket jag är övertygad om att jag kommer få här med dessa härliga människor!

Mer om Kristina!

Vad står med på din bucket list?

Att bygga om en van. Jag följer mycket vanlife-konton på sociala medier och lockas lite av den minimalistiska livsstilen. Jag skulle gärna se mer av världen med den ombyggda vanen.

Om du inte arbetade med det du gör idag, vad hade du arbetat med då?

Då hade jag nog stått i receptionen på något mysigt litet hotell, det var faktiskt just hotellreceptionist jag ville bli när jag var liten.

Har du någon dold talang?

Jag älskar att spela teater, när jag var liten brukade jag också sätta upp pjäser.

Om ditt liv hade en theme song, vilken hade det varit?

I believe I can fly

Övrigt