Logo

Nyheter

Nyhet Manufacturing Guide

Hej - "Pleased to meet you"

Kategori: Övrigt

Dan Magnusson, som bor i Gävle, har nyligen startat företaget ”Pleased to meet you” och vi tog chansen att träffa honom för att ta reda på lite mer!

Vad gör Pleased to meet you?

Vi erbjuder unikt en fysisk miljö för digital kommunikation, en slags Digital cockpit och flexistudio med ett utrymme där man kan agera. Här finns tjänster för; digitala möten, webbinars samt inspelningar av röst och video för exempelvis en podcast. Du kan även hyra in dig i studion med eller utan hjälp av Dan. ”Många har idag teknikstress, då kan man få hjälp med den hos mig utan att investera i all teknik själv. Video Microvideos är en trend jag kommer att satsa på. I slutet av 2022 tror man att 80% av alla inlägg på sociala medier kommer att vara rörlig video”, säger Dan.

Vilka riktar du dig till?

Till alla kreatörer, entreprenörer och kreativa människor. Det kan vara företagare som inte känner sig bekväma med tekniken. Eller så vill de komma igång med sin digitala kommunikation och använda digitala medier för sälj och marknadsföring. Kanske vill de helt enkelt ha mer tid för annat. ”Det bor en folkbildare i mig, jag vill ju hjälpa folk! ” säger Dan och tillägger att det finns erbjudanden som passar alla oavsett plånbok och ambitionsnivå.

Varför just Sandbacka Science Park?

Jag vill befinna mig i en kreativ miljö bland företagare och det passar bra här.

Tävling ”Pitcha din StartUp”

Vi passar på att gratulera Dan som tagit sig vidare i tävlingen ”Shift” som är ett samarbete mellan Breakit och Bling Startup där de vassaste idéerna kommer att få investerarnas pengar. Från över 1000 sökande är ”Pleased to meet you” vidare tillsammans med 151 andra företag. Nu väntas bootcamp med investerarnas bästa stalltips, pitch-skola m.m. Nästa urgallring i tävlingen sker under april månad.
Här kan du läsa mer om tävlingen >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi håller tummarna för Dan och hälsar honom varmt välkommen till Sandbacka Science Park och önskar Stort Lycka Till!

Övrigt