Logo

Nyheter

event

Vi välkomnar Europeiska Greentech-företag på besök!

Kategori: Energieffektiva samhällen

Nästa vecka gästar tre olika klusterorganisationer från Lettland och Polen, Sandbacka Science Park och Dalarna Science Park för att hitta nya affärskontakter, samarbeten och utbyta erfarenheter för att driva hållbara företag och utveckla sina affärsidéer inom grön omställning.

Från Litauen kommer klusterorganisationerna Sunrise Valley Science and Technology Park Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och 9 zuikiai Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., från Polen kommer Inkubator STARTER Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., alla deltagare i GreenTech 2.0 Länk till annan webbplats. ClusterXChange Programme. De är i Sverige för att lära sig om svensk affärskultur, träffa svenska företag och organisationer med syfte att utveckla sina "gröna" affärer.

Under Gävleborgsvistelsen kommer vi att bjuda in till ett inspirerande program med affärsnytta i fokus!
De kommer få ta del av Sandbacka Science Parks arbete inom bl.a. förnybar energi med vätgasens roll i den gröna omställningen och psykologisk trygghet som grund för ökad innovationsförmåga i näringslivet, samt om hur vi arbetar med projekt inom dessa områden. Centralt för besöket är att vi kommer dela erfarenheter och inspirera varandra under dagen med hållbara företagsidéer för potentiella framtida affärskontakter och/eller samarbetspartner inom Greentech och hållbara lösningar och innovationer, berättar Kenneth Sjöholm, projektledare på Sandbacka Science Park.

Vill du eller ditt företag träffa våra besökare från Litauen och Polen- hör av dig till Kenneth!

Om projektet

GreenTech 2.0 är ett projekt som Dalarna Science Park driver tillsammans med GreenNet i Finland, Tehnopol i Estland, Kaunas Tech Park i Litauen och Poznan Science Park i Polen. Projektet finansieras av EU:s COSME-program. Dalarna Science Park Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samarbetar med Sandbacka Science Park Länk till annan webbplats. och BizMaker Länk till annan webbplats. i Cluster Xchange programme med ett gemensamt program för besökande företagen.

logo Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
Lejla

Kenneth Sjöholm

Projektledare på Sandbacka Science Park

Energieffektiva samhällen